Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kam v Praze vyrazit pro kompletní výbavu pro mimčo, aby člověk nemusel lítat z obchodu do obchodu ? :(
Můžete poradit kvalitni autosedačku pro novorozence? Moc díky za všechny rady.
Není lepší si plenky a celkově výbavu objednávat ? Máte to z pohodlí domova a hlavně bez práce ;)
Mně se podařilo koupit pěknou soupravu vybavení pro mimíska na sleepee. Doporučuju kouknout na jejich eshop, protože mají moc hezké věci.
Ten set by se mi taky líbil akorát úplně nevím jestli využiju ten mojžíšův košík …
Pokud v každé místnosti nemáš postýlku, tak mi věř, že ho využiješ každý den ;)
Kde kupujete takové ty menší roztomilé dětské dečky ? Sháním ji do plenkové dortu pro kamarádku, na kterém momentálně pracuju, tak budu ráda, když mi poradíte :)
Na tamaiti mají krásné dečky z bio bavlny :)
nejvíc věcí jsem pořídila na postylky-vybaveni.cz super moc velký výběr všeho možného, rychlá dodací lhůta, kvalitní zboží a ani ti to nezruinuje peněženku :-)
Kde online koupit komplet soupravu do postýlky?
Já jsem si ji nechala ušít od Gobaby, je to česká výroba a mají opravdu krásné věci a u všeho máte možnost zvolit si vlastní kombinaci látek.
To se mi fakt líbí, děkuju za radu
Takze i tu sedacku? A jakou prosim? Hledam nejakou opravdu kvalitni a bezpecnou!
Takhle jsem to mela také, nechtela jsem se s brichem tahat po obchodech a je fakt ze v Malvíku jsem vazne sehnala vsechno! :-)
Seženu tam prosím i autosedačku, respektive vajíčko? Take bych rada vse nakoupila v jednom obchodě.
No za mě je to jednoznačně prodejna Malvíku v Jinočanech :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.