Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, maminky, poradíte jaký kočárek v dvojkombinaci koupit pro svoje první miminko? Jaký kočárek je dostatečně prostorný, pohodlný a dobře ovladatelný? Kterou značku třeba máte a jste spokojené?
Mohu se jen přidat... :) Tato značka je bezvadná a na tom shopu mají skvělý výběr :) Já jsem tam vybírala a ráda se tam vracím pro doplňky :)
Taky jsem si pořídila po dlouhém vybírání Joolz Geo3 a je to fakt skvělý kočárek. Bydlíme s manželem na vesnici a jezdí se s ním dobře jak na polňačce, tak i na betonové cestě. Mám ho v této barvě www.crystalbaby.cz/joolz-geo3-kompletni-set-hazel-brown-new
Já jsem vybírala dlouho a vybrala jsem nakonec Joolz Geo3. Kočárek je dostatečně prostorný, je pohodlný pro miminko a je krásný. Oceňuji prostorný košík, výbornou manévrovatelnost a možnost jednoduchou přestavbu z hluboké korby na sportovní verzi. Velkou výhodou jsou odpružená a velká kola, díky kterým zvládne i náročnější terén. Mrkněte, objednávala jsem ho na crystalbaby.cz a byl zrovna ve slevě.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.