Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Těhotenství, porod, porodnice. Co se děje s tělem v těhotenství, jak se vyvíjí dítě, radosti a strasti těhotenství. Rodit doma, nebo v porodnici a jak si vybrat tu správnou, jaký typ porodu zvolit, strach z porodu.
Ahoj můžete mi někdo doporučit cvičení pro těhotné? Je jich tolik a nevím z čeho si vybrat.
Těhotenský deníček svému miminku můžete psát na http://www.tehotnicek.cz/ Nebo si jen můžete přečíst...
Ahojky, Narazila jsem na Youtube na pěkné video. Tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=t-Df...
Zdravím, prosím vás, poradíte mi někdo, jaký prenatální test je nejlepší a hlavně nejspolehlivější? ...
Ahoooj :-) tak jsem před měsícem zjistila, že jsem těhotná a všichni se moc těšíme, je to mé první t...
Chtěla bych koupit teploměr do výbavičky pro naše mimčo, co se má narodit. Jaký byste mi doporučily?
Holky cítím se hrozně unavená a vyčerpaná, ale potřebuju ještě chvíli normálně fungovat a ne pořád p...
Ahoj holky, mam prasklinku na dvorci a zajimalo by me jak se to da nejlepe zahojit a jestli nemuzu ...
Mám jen takový rychlý dotaz. Ráda bych šla darovat vajíčka. Je to dobrý nápad? Není to nebezpečné? J...
Ahoj mamči, prosím poradte dárek pro těhotnou kamarádku :) Je teprve na začátku, ale chci pro ní ně...
Ahoj gynekolog mi dnes oznámil,že budu rodit asi císařem. Nevím zda mám být ráda,že to nebude aspoň ...
Ahojky. Jaké vitamíny jste braly v těhotenství?
Dobrý den, jsem už pár dní po termínu a vypadá to, že miminku se stále nechce ven. Chtěla jsem se ze...
Prosím, máte zkušenosti jak moc to doopravdy bolí po císařském řezu? jak moc mne to bude bolet?
Zdravím, plánuju těhotenství a zajímalo by mě, jestli už teď doporučujete brát vitamíny? Nebo stačí ...
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně doplňků, co se dá brát v těhotenství. Dívala jsem se, že se jich...
Zdravím, znáte Gravimilk? Doporučila mi ho kamarádka. Měl by obsahovat dostatečné množství vitamínů,...
Ahojky :) Holky, prosím o radu... Právě jsem zjistila, že se nám zadařilo a čekáme miminko. Je to mo...
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo má zkušenost s s klinikou IVF ve Zlíně ? Sestra by ráda ...
Maminky, kde mají pěkné a kvalitní kojící košilky ? Potřebuji si připravit tašku do porodnice, takže...
Ahoj, v září mám rodit a chtěla bych se poradit ohledně výbavy do porodnice, poradila by jste mi něk...
Kde bych maminy sehnala prostornější tašku do porodnice ?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nemá některá z vás zkušenost s prenatálním testem otcovství ...
prosím jak přebalit chlapečka a jak holčičku
Co vám pomáhá? Co používáte za pomůcky? Pomáhá nějaké cvičení?
Zdravím, docela dost dlouho uvažuju nad tím, že bych zkusila darovat vajíčka. Akorát jsem slyšela, ž...
Ahoj.. jaký máte názor na darování vajíček? Podstoupila jste nějaká z vás? A jakou kliniku by jste d...
Ahooj, darovala jste některá z vás vajíčka? A kde? a šli byste do toho znovu?:-)
Kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku. Koukala jsem na http...
Zdravím všechny, holky nemáte tip, kde nakoupit vše potřebné do porodnice? Jsou třeba nějaké už před...
Prosím pěkně, jak jste řešily neustálé vytékání mléka z prsu? Začínám být docela zoufalá, protože pr...
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na užívání vitamínů v těhotenství? Není to zbytečná zátě...
Maminky napíšete jaké plenky koupit do porodnice? Jsou třeba nějaké s výkrojem na pupík?
Ahojky.. zvažuju dárcovství vajíček, ale nevím kam bych měla jít? Kde jste darovali vy?
Dobrý večer, máte někdo za sebou IVF? Na jaké klinice jste byly spokojení? Napíšete?
Dobrý večer, napíšete kde nakoupit výbavičku pro miminko? Daly byste mi tip na spolehlivý eshop?
Dobrý večer, nakupuju poslední věci do výbavičky pro miminko a nevím jakou šetrnou kosmetiku koupit?...
Ahoj maminky, jaký máte názor na užívání vitamínů v těhotenství? :) Popřípadě budu ráda i za doporuč...
Maminky, napíšete mi nějaké rychlé "zdravé" svačinky pro dítě, které má 11 měsíců?
Ahojky vlastní někdo ty to plenky? https://www.pilulka.cz/moltex Jak jste spokojení?
Zdravím, jaké křupky pro malé děti (cca rok) kupujete? Která značka do křupek nepřidává cukr ani sůl...
Prosím vás, když se vám nevytvořilo mléko, tak jaké mléko jste začaly dítěti dávat? Neporadily by js...
Zdravím, přemýšlím o darování vajíček a četla jsem dobré recenze na kliniku IVF Zlín. Nemáte někdo z...
WERDE REICH MIT BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735 Ich möchte über Blanko-Geldautomatenkarten...
SPELL CASTER,DEATH SPELL, SPELL CASTER REVIEW, WITCHCRAFT, PSYCHIC, MAGIC FORUM, BLACK MAGIC IN AMST...
Women`s Clinic is an expert in Abortion, Sexual problems, a nd reproductive health .It is therefore ...
Těhulky, maminky, prosím o radu, máte nebo měla jste některá v těhotenství těhotenskou cukrovku? J...
Ahoj holky! Potřebovala bych radu ohledně výbavy do porodnice. Co všechno je důležité vzít s sebou? ...
Maminky, jaký videomonitor pro miminko mi doporučíte? A je to dobrá věc nebo stačí třeba klasická ch...
Zdravím, bohužel se nám nedaří s manželem snaha o miminko. Poradíte na jakou kliniku se obrátit? Kte...
Ahoj, má tu za sebou někdo umělé oplodnění? Budu podstupovat, tak jsem se chtěla zeptat těch co to p...
Dobrý den, narazila jsem na stránky Crystababy a vybrala jsem si kočárek od Joolz. Máte prosím s e-s...
Maminky, jaké jste pořídily kombinované kočárky pro děti? Dáte mi doporučení na opravdu pohodlný, do...
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s podstoupením IVF na klinice IVF Zlín?
Ahoj, jsem hrozně zavodnena, doktorka mi řekla ze piju málo. Kamarádka zase pije hodně a té řekla je...
Maminky, dáte mi tip na opravdu dobré dětské sušenky/snacky od 1 roku věku? Jaké značky kupujete?
Maminky, čekám miminko a zajímá mě, jestli kupujete a používáte jednorázové plenky nebo látkové? Pře...
Kaufen Sie echte und gefälschte Reisepässe, Personalausweise, Führerscheine (E-Mail: buylegitpasspor...
Buy Registered and unregistered passport, id cards ,drivers license WhatsApp: +16265140391 Cu...
Buy Real and fake passport, Buy drivers license, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy fake USD, Buy fake ...
(WWW.KINGTRUST.TO)BUY CLONED CREDIT CARDS, PREPAID CARDS+PINS, CASHFLIPS, FULLZ, DUMPS Track 1&2!(Fr...
Dear visitors, when it comes to managing your finances, ...
HTTPS://KINGTRUST.TO BUY CLONED ATM BANK CARDS(CREDIT CARDS)USA SELL DUMPS CC CLONED CARDS ATM WIT...
WWW.KINGTRUST.TO FIND SHOP DUMPS TRACK 1&2 CLONED CARDS ATM PAYPAL CASHAPP TRANFER BANK LOGIN BANK T...
SEL CASHAPP-PAYPAL HIGH BALANCE EMV SOFTWARE CLONED CARDS ATM(www.kingtrust.to)LEGIT DUMPS SHOP - BE...
Ahojky holky, jsem zrovna na začátku těhotenství a teda musím přiznat, že jsem nečekala, že mě to ta...
Whatsapp: +16465806302 Compra licencia de conducir, dinero falso 100% indetectable. darkwebdocuments...
zdravím vás holky, jak zvládáte těhotenství ? jsem 10 tt a je mi strašně ale strašně zle. ráno mám n...
Kupte si vysoce kvalitní nedetekovatelné padělané peníze AA+ online, skutečné falešné pasy, průkazy ...
Pure Ssd Solution Chemical for Cleaning all Notes +27787917167 in South Africa, Zimbabwe, USA, Unite...
Buy high-quality undetectable grade AA+ counterfeit money Online, real fake passports,id cards,dri...
Ahoj. Jakou máte, prosím, zkušenost s léčbou neplodnosti na IVF klinice ve Zlíně?
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fake Cad Telegram: @Scottbowers12t buy real and fake...
Ahoj, jaké máte zkušenosti a názor na Xonveou v těhotenství?
Introduzione: Ozempic è un farmaco utilizzato per il trattamento del diabete di tipo 2. Appartiene ...
buy fake passports, Buy real passport, (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy fake USD, Buy fake cad, Buy...
Ahoj, nevíte, co by mohlo pomoct na nevolnost v počáteční fázi těhotenství?
+1 (210) 504-7577DMT Vape Pen zu verkaufen Der DMT Vape Pen online kaufen ist dafür bekannt, dass e...
### +256754809279 ##=WITCHCRAFT, PSYCHIC, MAGIC FORUM, BLACK MAGIC IN AUSTRALIA, GERMANY, SPAIN, NO...
ONLINE URGENT DEATH SPELLS +256754809279 REVENGE SPELLS CASTER, INSTANT DEATH SPELLS, IN Birmingham,...
how to order weed online uk, buy weed online uk legally, weed online uk, legal weed uk buy online, w...
Venta de billetes falsos indetectables Venta de billetes falsos Compre billetes falsos de alta cal...
WhatsApp+1(719)9245623 Buy Weed,Harsh,vapes,carts,XANAX,Cocaine,Heroin,Shrooms in Qatar Dubai ajman ...
Best Vendor Dumps | CC | CVV World : Legit CC Dumps Shop | CC Fullz Shop Wellcome best cvv and dump...
Dobrý večer, holky - máte některá prosím zkušenost s darováním vajíček? Proč jste do toho šly? Uděla...
Nos comprometemos a ayudar a clientes de todo el mundo con sus necesidades específicas brindándoles ...
Ahoj všem, uvažuji o darování vajíček a ráda bych se zeptala na pár věcí. Kam byste mi doporučily za...
Ahoj všem, potřebovala bych poradit. S partnerem se už delší dobu snažíme o miminko, ale zatím se ná...
Zdravím všechny, ženský potřebuju radu - co se Vám osvědčilo na nevolnosti a zvracení v těhotenství?...
Payment method: Bank Transfer CRYPTO USDT/BTC Keywords: WHATSAPP+447455091589 Buy Weed Onl...
BUY 100% UNDETECTED COUNTERFEIT MONEY ONLINE, DOLLARS, GBP, EURO NOTES AND SSD SOLUTION AVAILABLE....
Top Spell Caster to help you Win Court Cases in United States call +27733445570 powerful court ...
SSD Chemical Solution to clean all Black Money call +27673888284. We supply the latest SSD univer...
Buy real and fake Passports whatsapp +44 7411991231 ID card, driving license, green card, residence ...
Telegram, @kevinlong261 SIGNAL ,, +16265412642 Buy fake euros online I sell fake euro money What...
Buy high quality real/ novelty passports https://supportdocuments24hrs.com, Buy fake drivers license...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.