Diskuse na téma silné nevolnosti v těhotenství

zdravím vás holky, jak zvládáte těhotenství ? jsem 10 tt a je mi strašně ale strašně zle. ráno mám návaly, zvracíma během dne se to trošku ustálí, ale stačí nějaká vůně co mi nesedí a už letím...máte to taky tak?

Vanda 02.12.2024

Mně v těhotenství když mi bylo zle taky moc pomohla xonvea. Ze začátku jsem se tomu bránila, nechtěla jsem brát žádné léky, i když mě všichni ubezpečovali, že je to naprosto bezpečné pro mě i pro miminko. Nakonec to ale už nešlo dál, takže jsem do toho šla a fakt mi to moc pomohlo. Už po pár dnech mi bylo mnohem líp a každým dalším dnem se to zlepšovalo.

Maruška45 19.08.2024

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá cvičíte s Aniballem?

Tichavka Maruška45 24.08.2024

Já jo a za mě zatím super. Díky cvičení si každý večer najdu chvilku jen pro sebe a taky to beru jako relax. Naučila jsem se prodýchávat nepříjemné pocity tlaku, abych se při porodu hezky uvolnila.

Lilianne 24.06.2024

Ahoj, no já to měla úplně stejně, jak popisuješ. Myslela jsem, že to k tomu prostě patří a musím si to protrpět. Pak jsem o tom meziřečí řekla svojí dkotorce a ta mi předepsala Xonveu. Měla jsem celkem myslím dvě balení a hodně se mi ulevilo. Rozdíl fakt neporovnatelný. Jsem ráda, že jsem ji brala. Určitě si o ni řekni.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22.12.
7 Příspěvků
21 Příspěvků
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat