Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, jaký videomonitor pro miminko mi doporučíte? A je to dobrá věc nebo stačí třeba klasická chůvička?
Moc díky - tento se mi líbí a má přesně ty funkce, které jsem našla na netu, že by videomonitor měl mít. Hned ho objednávám :)
Mám tento www.feedo.cz/philips-avent-baby-video-monitor-scd835-52 a byla to nejlepší investice. Na webu kupuju od té doby všechno pro mimčo - poradí, když si nejsem jistá a doručují rychle.
Taky uvažuju nad koupí - počkám si na víc komentářů a pak si ho zřejmě objednám. Aspoň budu mít o miminku pořád přehled a když bude spinkat, něco doma udělám.
Já na videomonitor nedám dopustit! Bydlíme v rodinném domě a ať jsem kdekoliv, na malého vidím, takže je to pro mě obrovská pomoc. Koupila jsem ho od značky Philips a jsem fakt moc spokojená.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.