Diskuse na téma Výbavička pro miminko - kde objednat?

Dobrý večer, napíšete kde nakoupit výbavičku pro miminko? Daly byste mi tip na spolehlivý eshop?

Elininka 04.11.2022

Já jsem moc spokojená s e-shopem mamitati.cz. Dostala jsem na eshop tip od kamarádky, která u nich nakupuje už dlouho. Mám toho od nich fakt hodně - od fusaku, po oblečení pro mě (těhotenské) i pro mimčo. Mají i hračky, nábytek, seženete tam prostě všechno a za rozumné peníze.

Marika N. Elininka 16.10.2024

Dobrý večer, maminky - zajímá mě jakou postýlku mi pro miminko doporučíte? Budu ráda za zkušenosti a tipy :)

Agáta Elininka 19.10.2024

Zdravím, já mám postýlku Chicco a spokojenost. Postýlka se dá rozšířit, dá se sklopit bočnice, takže se k miminku pohodlně dostanete a taky má kolečka, takže se pohodlně přemístí kam potřebujete. Objednávala jsem ji na feedo.cz.

Stella Elininka 22.10.2024

Holky, taky zrovna postýlku vybírám - vložily byste prosím odkaz na tu, kterou máte a jste spokojené?

Agáta Elininka 24.10.2024

Tady máte na postýlku odkaz - zrovna jí mají ve slevě a navíc k ní dostanete jako dárek aviváž www.feedo.cz/chicco-postylka-next2me-forever-slate-grey

Kateřina Elininka 25.10.2024

Holky, jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi! E-shop jsem neznala, ale mají hodně slev, hlavně když jste členem jejich klubu. Pro malého objednávám každou chvilku něco, takže sleva se vždycky hodí.

Maslinka 07.11.2022

Taky mám z mamitati.cz plno věcí pro mimčo - nakupuju tam moc ráda, vše mají kvalitně zpracované a hlavně chválím i komunikaci a mají i příjemné ceny.

Soňulka 11.11.2022

Holky, napíšete - mají třeba i hezké oblečení pro těhulky? Zatím se mi nikde pro těhulky nic nelíbilo, tak pátrám.

Maslinka 13.11.2022

Ano, mají i těhotenské oblečení a fakt krásné kousky, mrkněte na https://www.mamitati.cz/moda-pro-maminky/ určitě si vyberete.

Bára 10.08.2023

Já jsem objednávala kočárek, fusaky, nosítko, autosedačku atd na Crystalbaby. Mají tam dobrý výběr kvalitních věcí. Ani s jendou jsem během používání neměla nidky problém. Kočár teda byl super, ten jsem brala Joolz a po využití jsem ho ještě prodala a byl pořád v hezkém stavu. Super mají i doplňky, dečky a tak.

Marťa Bára 22.08.2023

No já teď právě taky sháním a přemýšlím co a kde. Co je nejlepší vybrat? Já bych právě ráda kvalitní věci, aby mě vydrželi a nemusela bych za rok řešit znova. Kočáry nebo to nosítko, to se asi taky hodí?

Bára Bára 24.08.2023

Hele nosítko využiješ pokud budete jezdit na výlety a tak. Tam kočár tahat nechce, pokud teda nechodíte jen po městě. Já jsem měla ten Joolz Geo 3 , nosítko od Ergobaby, to beru určitě ergonomické, polohovatelné. Ale ty jejich dečky, v tom jsem chtěla spát sama. Neskutečně příjemné. No mrkni sama https://www.crystalbaby.cz/123-kocarky, mají vše vypsané, popsané, takže se všechno dozvíš a za mě fakt super. :)

Simona J. 02.07.2024

Holky, poradíte prosím, kde teď aktuálně nakoupit všechno do porodnice pro miminko i pro mě? A kde vybíráte kočárky, autosedačky apod.?

Katka 05.07.2024

Veškerou výbavu pro sebe i miminko objednáte na feedo.cz - mají fakt všechno, velký výběr a dobré ceny a slevy.

Hedvika 07.07.2024

Zdravím, taky na těchto stránkách nakupuju a spokojenost. Mají fakt vše skladem, super ceny a hlavně s jejich členstvím máte plno výhod a dalších slev.

Martina 14.07.2024

Holky, já u nich nakupuju pořád - mají super výběr a mám u nich i členství, takže mám slevy na zboží a to se prostě vyplatí www.feedo.cz/feedoclub a pokud nemáte členství, tak s kódem LETO15 máte teď slevu 15% skoro na všechno.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat