Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky :) Holky, prosím o radu... Právě jsem zjistila, že se nám zadařilo a čekáme miminko. Je to moje první těhotenství a já nechci nic zanedbat... Naopak, ráda bych podpořila to, aby vše bylo tak, jak má. Proto bych ráda brala nějaké vitamíny. Dám na doporučení. Jaké jsou podle vás nejlepší?
Ahoj holky, přemýšlíme o asistované reprodukci a zajímalo by mě, zda existují specifické vitamíny nebo doplňky, které mohou zlepšit naše šance na úspěch během tohoto procesu. Můžete mi prosím poradit, které vitamíny nebo minerály by mohly mít pozitivní vliv na úspěšnost asistované reprodukce, například při IVF? Zajímá mě, zda má smysl začít užívat nějaké specifické doplňky nebo upravit stravu, aby to mohlo podpořit náš pokus. Moc děkuji za jakoukoli pomoc.
Ahoj, my jsme proces umělého oplodnění s manželem podpořili tím, že jsme přestali pít alkohol a dodržovali jsme zdravou stravu. Já jsem pak brala kyselinu listovou a Macu a manžel tady ten doplněk stravy pro muže https://www.reproman.cz/, který nám doporučili přímo na klinice IVF ve Zlíně, kde jsme to teda podstoupili a kde tenhle doplněk stravy přímo vyvinuli.
Co všechno za vitamíny by ty doplňky měly obsahovat a k čemu je to dobré?
Vitamín E, kó, kyselinu listovou, vitamín D atd. Však se podívej třeba na ogestan, to jsou vitamíny pro těhotné.
To jste začaly brát na doporučení nebo kvůli čemu ?
Je dobré brát doplněk, kde je kyselina listová. Je to kvůli vývoji plodu :)
Jediné co jsem v těhotenství brala byl captafer kvůli doplnění hladiny železa, takže jsem musela navýšit příjem potravin které jsou "železité"
Dívala jsem se na ten doplněk a ono žádné železo neobsahuje. Tak na jakém principu to funguje ?
Za mě je nej superfolin ;)
Jestli můžu poradit tak je lepší si pročíst diskuze a recenze ;)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.