Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj můžete mi někdo doporučit cvičení pro těhotné? Je jich tolik a nevím z čeho si vybrat.
holky za jak dlouho jste otěhotněly. S manželem se už Dva roky snažíme a pořád nic :( jsem zoufalá. Miminko si moc přejeme.
Holky máte někdo zkušenosti po porodu císařem, jestli se to dá vydržet bez prášků od bolesti?
Kamarádka co rodila v Americe, tak říkala, že si tam nechala dát na břicho nějakou pumpičku, která ji pumpovala analgetika přímo do rány a nemusela tak brát prášky od bolesti.
Opravdu? a nevíte náhodou někdo, jestli se ta pumpička nedá zařídit i u nás v České republice?
Ano už se to dá zařídit i u nás, stačí, když si zajdete do lékárna, kde zaplatíte 4000 korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kterou si určíte.
holky, maminky, které jste svoje malé lásky již porodila císařem. Jakým způsobem jste pečovaly o poporodní jizvu?
civčení určitě, proč ne. Těhotenství není nemoc. POkud se maminka citi dobře, muže cvičit. Jen pozor na stravu a vitaminy
malinko jiné téma, je tu žena, která chodí darovat vajíčka? nebo pan, který chodí darovat sperma?
chodím darovat na kliniku do Zlína, tedy byla sjem 4x. Copak bys potřebovala? Ráda pomužu
chodim na těhotenské cvičení a je mi fajn,citím se líp a beru vitaminy s kyselinou listovou femibion
taky sjem těhotná, miminko se má narodit v lednu a zatím beru jenom listovku. Co tady čtu tak se doporučuje brát Femibion, je nutné ho brát?
není to povinné, ale pro tebe a miminko hodně prospěšné. Má to všechno co oba potřebujete. Já ho brala celé těhotenství
máte některá zkušenosti s tímto produktem a uživaním v době plánování miminka?
holky netvrdlo vam po cviceni brisko??
mne po namaze taky hodne tvrdlo, chce to se vice setrit a klidne nahrat si brisko teplou vodou :-) nebo pri nejhorsim jiz pomuze jedine magnesko, je to lek zadny doplnek stravy tak je na neho spolehnuti :-) http://www.lekarna.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-mvm-portblnob100x0-5gm/
aha diky moc uz jsme objednala a radsi to jeste zavolam doktroce. :)
zdravím vás budoucí maminky, začala jsem chodit na cvičení pro tehotné a doktor mi doporučil, že pojistovna prispívá ( mám po. MInisterstva Vnitra ). nevíte, jak to v takovém případě chodí? využíváte toho nebo ne?
Záleží asi na pojištovne. podívej se na jejich webovky, budou tam mít info, kdyby ne, zajdi normálně na pobočku
čau já chodím taky na jogu a jsem v 5 měsíci a to jsem ji před tím vůbec necvičila. Začla jsem chodit, protože mně hned o začátku začly bolet záda :-/ a zlepšuje se to.
Kam chodíš a jak často? Dávám přednost, když se dá platit každá lekce zvlášt a nenutí tě hned do permice
:-p Rozumím, co kdyby tě to přestalo bavit hm? Chodím do Acentra www.acentrum.eu, dají se platit lekce zvlášť, a já chodím 2x týdně když to vyjde někdy jen jednou
Holky může se v těhu Joga? Ráda bych na něco chodila, ale nevím na co a ta joga by mě asi bavila
Dechová cvičení v těhu znám a pravidelně cvičím, je to dobrý nácvik jak dýchání k porodu, tak také pro celkové uvolnění těla, našla jsem podobný odkaz, konkrétně určený proti bolestem zad, to asi znají všechny těhotné, tak přidávám: http://www.youtube.com/watch?v=sbxt1Is-RZg
Já mám dobrou zkušenost s dechovým cvičením v těhotenství, pomohlo mi jak od bolesti zad,tak bylo fajn na celkové uvolnění, hlavně když jsem byla ve stresu a správné dýchání jsem nejvíc využila samozřejmě při porodu, hledala jsem hlavně různě po internetu, přidávám ukázku: http://www.youtube.com/watch?v=sf4FzRiW2YI
Když jsem čekala dvojčata, měla jsem obavy, že než vypadnou z bříška, stane se ze mne přinejmenším koule. Všichni říkali, jez, odpočívej, to víš teď je to za tři. Byla jsem zvyklá na dost pohybu ještě před těhotenstvím, a proto jsem se hned od začátku rozhodla, že začnu něco dělat i jako těhule. Na doporučení kamarádky jsem se zapsala do studia Magdaleny Mikulandové (www.studioprozeny.cz) Absolovovala jsem tam kompletní předporodní přípravu, kurz plavání, břišní tance. Dokonce i po porodu se o mne jako o úplnou matku amatérku postarali. Myslím, že na mateřství mne docela dobře připravili.
Magdalenu znám, je super. Celá ta její partička je úžasná. Mají studio v Praze a KV
Jé čau ženský, objevila jsem tyhle stránky a vidím, že se to tady začíná rozjíždět.Máte někdo zkušenost s porodnicí v Neratovicích? Slyšela jsem, že je to tam docela dobré.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.