Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky holky, jsem zrovna na začátku těhotenství a teda musím přiznat, že jsem nečekala, že mě to tak složí. Je mi každé ráno strašně špatně a jsem ráda, když zvládnu zajít nakoupit. Jak to bylo, prosím, u vás, kdy to přešlo?
Ahoj, u mě to na začátku těhotenství bylo taky hodně nepříjemné, pořád jsem zvracela. Posledně jsem to říkala na kontrole mojí doktorce, tak mi předepsala Xonveu. Ta je právě na ty nevolnosti v těhu, jen je teda na lékařský předpis.
Taky mi ji předepsala ani nevím, co bych si bez ní počala. Skoro jsem skončila na kapačkách, jak mi bylo zle.
Ahoj, já bych se chtěla přidat dotaz k vláknu, pokud můžu. Zajímalo by mě, jestli jste některá otěhotněla díky IVF?
Ahoj, my ano. Bez něj bychom to nikdy nezvládli. Mám PCOS a prostě v mém případě byla šance docela malá. Takto se zadařilo hned na první pokus. Byli jsme na IVF ve Zlíně a je to suprová klinika. Šly bychom tam rozhodně znovu, kdyby bylo třeba. Moderní vybavení, nejnovější metody léčby, využívají i umělou inteligenci. A co se týká personálu, tak moc milí a ochotní, všichni!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.