Diskuse na téma Darování vajíček

Dobrý večer, holky - máte některá prosím zkušenost s darováním vajíček? Proč jste do toho šly? Udělaly byste to znovu nebo litujete?

Esterka 25.08.2024

Kompenzují náklady až do 33 tisíc, co vím a mají to i na stránkách, doporučuji si je pročíst. Já jsem to taky nedělala kvůli penězům, ale je pravda, že tam strávíte nějaký čas, nemůžete být v práci a třeba ještě dojíždíte, takže se to nashromáždí ty výdaje prostě.

Barbora 23.08.2024

Holky, na kliniku se mrknu, taky o darování vajíček uvažuju. \ne, že by mi šlo jen o peníze, ale napíšete prosím co to znamená, že Vám kompenzovali náklady?

Ella789 17.08.2024

Taky mám zkušenost s klinikou ve Zlíně, je tam spíš rodinná atmosféra, všichni jsou ochotní a přátelští. Tady najdete více informací www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

Esterka 14.08.2024

Já mám za sebou darování vajíček už 2x a nelituji. Sama děti zatím neplánuju, ale proč nepomoct nějaké ženě, která po tom prostě touží a sama nemůže. Byla jsem na klinice ve Zlíně a spokojenost. Je tam skvělá až rodinná atmosféra, vždy se o mě krásně starají a hlavně mi kompenzují veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vzniknou.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat