Diskuse na téma Těhotenství

Ahoj, nevíte, co by mohlo pomoct na nevolnost v počáteční fázi těhotenství?

Iveta včera 21:48

Já jsem si koupila on-line kurz od Evy Kiedroňové (Balíček č. 1) a ten mě hodně bavil a můžu říct, že se nebojím, že bych s prckem, až se narodí, nevěděla co dělat. Kurz Vám hezky ukáže jak o něho s láskou pečovat, jak s miminkem manipulovat a zároveň podporovat správný vývoj. Za mě je kurz krásně prezentován, paní Eva má obrovské zkušenosti a je skvělá a moc příjemná odbornice.

Majka 16.02.2025

Dobrý večer, holky poradíte prosím, kde hledat informace ohledně porodu a co mě čeká po příchodu miminka na svět? V okolí žádné miminko nemám, kamarádky jsou ještě bezdětné, tak nevím, kde čerpat informace.

Maruška45 25.08.2024

Ahoj, období nevolností mám už naštěstí za sebou a porod se pomalu, ale jistě blíží. Slyšela jsem o zdravotní pomůcce Aniball, která imituje tlak na hráz a díky ní si může žena natrénovat, jak na tlak bude reagovat a taky se ho naučit správně prodýchat a uvolnit pánevní dno. Máte ho některá doma?

JirineckaA 18.06.2024

Mně moje doktorka předepsala Xonveu a pomohla mi, teď už mám druhé balení a fakt úleva.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat