Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, napíšete mi nějaké rychlé "zdravé" svačinky pro dítě, které má 11 měsíců?
My máme taky ovocných kapsiček od Sunaru velkou spotřebu. Mají fakt super složení a hlavně jsou praktické, ať už jdete ven nebo třeba k doktorce.
Ty můžu taky doporučit. Líbí se mi jejich příchutě, design kapsiček a hlavně jsou zase vynikající.
Holky a kupujete od Sunaru i ovocné kapsičky? Dívala jsem se, že teď mají nějaké nové Cool kapsičky a přemýšlím, že je vyzkoušíme.
Moc díky za doporučení, určitě tyto křupky objednám. Líbí se mi složení a hlavně Sunar má dobré vždycky všechno.
Výborné jsou tyto BIO křupky Sunar https://www.mall.cz/deti-susenky/sunar-bio-detske-krupky-mini-farma-jahoda-5x18g-cz-bio-003 Jsou lahodné, v BIO kvalitě a z části obsahují celozrnou mouku. Je to prostě ideální zdravá svačinka :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.