Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Maminky, napíšete mi nějaké rychlé "zdravé" svačinky pro dítě, které má 11 měsíců?
Výborné jsou tyto BIO křupky Sunar https://www.mall.cz/deti-susenky/sunar-bio-detske-krupky-mini-farma-jahoda-5x18g-cz-bio-003 Jsou lahodné, v BIO kvalitě a z části obsahují celozrnou mouku. Je to prostě ideální zdravá svačinka :)
Moc díky za doporučení, určitě tyto křupky objednám. Líbí se mi složení a hlavně Sunar má dobré vždycky všechno.
Holky a kupujete od Sunaru i ovocné kapsičky? Dívala jsem se, že teď mají nějaké nové Cool kapsičky a přemýšlím, že je vyzkoušíme.
Ty můžu taky doporučit. Líbí se mi jejich příchutě, design kapsiček a hlavně jsou zase vynikající.
My máme taky ovocných kapsiček od Sunaru velkou spotřebu. Mají fakt super složení a hlavně jsou praktické, ať už jdete ven nebo třeba k doktorce.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.