Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Předškoláček. Dát dítěti odklad nebo jej zapsat do školy, problémy s výslovností u dětí, jak připravit dítě do školy, kurzy pro předškoláky, jaké koupit vybavení do školy, nadané děti.
Také hledáte v Plzni místo v MŠ pro vaše děťátko nebo ho nechcete dávat do přeplněné státní školky? ...
ahojky kam by jste mi tu všichni doporučovali vyrazit s naším prckem v Praze? Rádi bychom navštívili...
Ahojte, mylím, že to do tohoto tématu taky patří, montessori školky i školy jsou podle mě moc šikovn...
Ahoj všichni, hledám soukromou školku v Brně, kde přijímají i autistické děti. Předem moc děkuji z...
Ahoj. Ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s pražskou hudební školičkou Malý muzikant.
holky, kde nakupujete papucky do skolky? mala chce nejake barevne nejlepe i potistene a nevim jake a...
Ahoj maminky, prosím ,doporučte školku nejlíp Praha Štěrboholy a okolí.
Jaký máte názor na soukromé školky? A můžete nějakou doporučit?
Pěkný večer. Rádi bychom koupili dvouleté dceři nějaké přibližovadlo, aby se snadněji naučila na kol...
Dobrý den, poradí mi prosím někdo, do jaké mateřské školky v ČB a okolí umístit dítě ? Může se jedna...
Ahoj, neznáte, prosím dobrou školku i soukromou v okolí ČB ? Ale potřebuji, aby mi vzali malého v pr...
Čištění zubů nepatří mezi oblíbené činnosti. Můj syn je u vytržení z aplikace, která využívá klasick...
Ahoj děláte někdo dětem svačinku z bio ovoce?
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu nebo inspirace, kde nakoupit nějaký pěkný a kvalitní nábytek do dě...
Neměli by jste na doporučení nějaký doplněk na podporu imunity nejlépe na přírodní bázi ?
Dobrý den, mám dotaz především na pražské maminky. Budeme se v srpnu stěhovat do Prahy a potřebovala...
Maminy, pomocí čeho jste likvidovaly vši, když vám je děti dotáhly domů ? Všimla jsem si toho před c...
S jakými jesličkami v Praze máte prosím výbornou zkušenost ?
Nemá tady některá z maminek v Průhonické labuti dítě ? :) Jak je to tam prosím s tou angličtinou a j...
Jak často vám školkové dětí papají a jí hezky i ve školce ? Dcera mi ráno nechce snídat a nevím jak ...
Už máte pro děti koupené adventní kalendáře ? :) Kupujete jim čokoládové nebo nebo ty s mini hračkam...
Uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, abych ji mohla používat i na vaření a samozřejmě na pití a ne...
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s projektorem noční oblohy ? Co na něj děti říka...
Děti jsou v toto období často nachlazené, ráda bych tip na přírodní přípravek.
Poraďte mi, kde bych sehnala pěkný malý batůžek pro předškolkáčka? :)
Prosím o zkušenost a tip co na opruzeniny u dítěte.
Poradíte kvalitní přírodní přípravek na posílení imunity?
How To Enlarge Your Penis Size Naturally In Just 5 Days In Pietermaritzburg City In KwaZulu-Natal Ca...
Ahoj, máme doma předškoláka. V záři půjde do školy a neslyšíme nic jiného. Takže vánoční dárky směřu...
Buy Real and Fake Passports, ID Cards, Driver's Licenses with counterfits money Euros pounds dollars...
Registered and unregistered passport, id cards ,drivers license WhatsApp: +16265140391Website:::::...
Buy Real and fake passport, Buy drivers license, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy fake USD, Buy fake ...
(WWW.KINGTRUST.TO)Shop cloned cards atm dumps pin Track 1&2 Cloned Cards Verified & Trusted atm cash...
WWW.KINGTRUST.TO|Buy Cloned Cards ATM PAYONEE ZELLER Store Bank Login Paypal login Cashapp Login Sel...
HTTPS://KINGTRUST.TO SELL clone card Australia Clone ATM cards, Dumps, Paypal and western ...
WWW.KINGTRUST.TO SELL DUMPS TRACK 1&2 CLONED CARDS ATM TOP 1 GOOD CASHOUT PAYPAL FUND TO ACCOUNT CAS...
Cloned CCv CARDS DUMPS TRACK 1&2 (www.kingtrust.to)MOST PRESTIGE EXCLUSIVE IN THE MARKET EXPERIENCE ...
Buy high-quality undetectable grade AA+ counterfeit money Online, real fake passports,id cards,dri...
Whatsapp: +16465806302 Compra licencia de conducir, dinero falso 100% indetectable. darkwebdocuments...
Kupte si vysoce kvalitní nedetekovatelné padělané peníze AA+ online, skutečné falešné pasy, průkazy ...
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fake Cad Telegram: @Scottbowers12t buy real and fake...
buy fake passports, Buy real passport, (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy fake USD, Buy fake cad, Buy...
+1 (210) 504-7577DMT Vape Pen zu verkaufen Der DMT Vape Pen online kaufen ist dafür bekannt, dass e...
WhatsApp(+16466558021) BUY REAL DRIVER’S LICENSE, ID CARDS, PASSPORT, CLONED CREDIT CARDS, IELTS, TO...
Venta de billetes falsos indetectables Venta de billetes falsos Compre billetes falsos de alta cal...
WhatsApp+1(719)9245623 Buy Weed,Harsh,vapes,carts,XANAX,Cocaine,Heroin,Shrooms in Qatar Dubai ajman ...
我们致力于通过为全球客户提供全面而专业的服务,满足其独特需求,并凭借优质的产品、出色的售后服务、有竞争力的价格和及时的发货在我们的业务合作伙伴和客户中享有良好的声誉。我们不仅在我们自己的产品的生产中,...
Ahojky, mám dotaz ohledně nákupu školní aktovky pro prvňáčka. Není už pozdě na výběr kvalitní aktovk...
WhatsApp:+7903-596-73-09 JOIN OUR TELEGRAM CHANNEL https://t.me/buymercuryonline #website...
Zdravím, jaký kolagen dáváte dětem? Syn chodí na fotbal a basket a říkám si, že bych mu pořídila kol...
Payment method: Bank Transfer CRYPTO USDT/BTC Keywords: WHATSAPP+447455091589 Buy Weed Onl...
Zdravím, jsou tu nějaké maminky, které by doporučily nějakou školku v Praze, která je fajn a máte s ...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.