Diskuse na téma Vybavení do první třídy

30. 08. 2024 Alecca Předškoláček

Ahojky, mám dotaz ohledně nákupu školní aktovky pro prvňáčka. Není už pozdě na výběr kvalitní aktovky, když se blíží začátek školního roku? Máte tipy, kde bych ještě mohla sehnat opravdu dobrou aktovku, která bude pohodlná a vydrží? Také bych ráda pořídila další doplňky, jako je pytlík na papuče, batoh na tělocvik nebo lahev na pití. Budu moc vděčná za vaše rady a doporučení, kde se to všechno dá dobře nakoupit. Díky moc :)

Erika 01.09.2024

Ahojky :) Dívej... určitě se nemusíš bát, že by bylo pozdě na výběr kvalitní aktovky, i když se školní rok blíží. Naopak, teď je ideální čas, protože děti se ve škole vše dozví a podle toho je pak vybavíš :) Co se týče tipů, já osobně doporučuji e-shop www.baagl.cz Mají opravdu kvalitní aktovky, které jsou lehké, ergonomické a odolné. Věř mi o čem mluvím, mám doma trhana :D Kromě toho tam najdeš i spoustu dalších školních doplňků, jako jsou pytlíky na papuče, batohy na tělocvik nebo lahve na pití, takže si všechno můžeš pohodlně pořídit na jednom místě. Jinak ta lahev na pití je suprová, odolná :D

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:25
42 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
213 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat