Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
S jakými jesličkami v Praze máte prosím výbornou zkušenost ?
Nevěděly by jste jak jsou na tom kapacitně jesličky ? Nezůstalo jim tam taky volné místo ?
Někdě tu maminky nechávaly odkaz, že ještě volné místečko mají, ale nevím jak moc je to aktuální tak bude lepší když si tam zavoláš :)
Zkus si zavolat tady do těch jesliček www.trojskalabut.cz
Děkuji moc, tak jsme měli štěstí a měli ještě volné místečko :). Paní učitelky tam jsou výborné a dceři se tam moc líbí, tak snad jí to vydrží :)
Jak je to maminy tady u těch ěoukromých školek s docházkou a školným ? Může dítě docházet jenom 3x v týdnu ?
Syna jsem právě kvůli tomuto dala do soukromé školky, kde je možné se domluvit na částečné docházce oproti těm státním školkám. Nechám ti tady odkaz na školku, kam syn dochází a kde se určitě domluvíš :) www.pruhonickalabut.cz/
Díky moc za doporučení ! Je to záchrana, protože mají ještě volná místa, takže syn bude v září nastupovat, takže mám obrovskou radost !
To ráda čtu, právě jsem se dívala na jejich stránky a mají ještě volná místa, tak si tam chci ve středu zavolat a zjisti co a jak.
Syna jsem měla 1,5 v těchto jesličkách www.trojskalabut.cz a byla to super zkušenost. Nehledala jsem pak ani žádnou státní školku a nechala ho tady v této, protože ty učitelky co tam jsou perfektní a malému se tam moc líbí.
Dávala jsem syna rok do jesliček v Průhonické labuti :) a zkušenost mám opravdu vynikající, takže mohu s klidným svědomím doporučit :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.