Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
S jakými jesličkami v Praze máte prosím výbornou zkušenost ?
Ahoj, koukám kolik máte zkušenosti z Trojskou Labutí, měly bysme udělat nějáký sraz, je nás tu hodně :D syn taky chodí to stejné školky - je tam spokojený, nejradši má když jsou venku na zahradě. Mají tam i různé další kroužky kromě angličtiny, takže vižití si najde každý podle svého uvážení, ale za mě ta možnost angličtiny je super, hlavně že je to v rámci školky a nemusíme nikam dojíždět :)
To je skvělý nápad na sraz! 😊 Je úžasné vidět, kolik nás tu má podobnou zkušenost s Trojskou Labutí. Taky bych se přidala, můj syn tam chodí a je nadšený. Nejvíc si oblíbil kroužek tvoření, ale stejně jako váš syn, nejvíc si užívá čas venku na zahradě. A ta angličtina je opravdu super bonus, který děti využijí i do budoucna. Fakt je skvělé, že to všechno mají v rámci školky a my rodiče nemusíme řešit další kroužky jinde. 😊
Nevěděly by jste jak jsou na tom kapacitně jesličky ? Nezůstalo jim tam taky volné místo ?
Někdě tu maminky nechávaly odkaz, že ještě volné místečko mají, ale nevím jak moc je to aktuální tak bude lepší když si tam zavoláš :)
Zkus si zavolat tady do těch jesliček www.trojskalabut.cz
Děkuji moc, tak jsme měli štěstí a měli ještě volné místečko :). Paní učitelky tam jsou výborné a dceři se tam moc líbí, tak snad jí to vydrží :)
Jak je to maminy tady u těch ěoukromých školek s docházkou a školným ? Může dítě docházet jenom 3x v týdnu ?
Syna jsem právě kvůli tomuto dala do soukromé školky, kde je možné se domluvit na částečné docházce oproti těm státním školkám. Nechám ti tady odkaz na školku, kam syn dochází a kde se určitě domluvíš :) www.pruhonickalabut.cz/
Díky moc za doporučení ! Je to záchrana, protože mají ještě volná místa, takže syn bude v září nastupovat, takže mám obrovskou radost !
Ahoj, taky jsme dali syna sem a všechno naprosto v pořádku. Individuální domluva, vždy se nám snažili vyjít vstříc a je to hlavně super lokalita pro děti.
To ráda čtu, právě jsem se dívala na jejich stránky a mají ještě volná místa, tak si tam chci ve středu zavolat a zjisti co a jak.
Syna jsem měla 1,5 v těchto jesličkách www.trojskalabut.cz a byla to super zkušenost. Nehledala jsem pak ani žádnou státní školku a nechala ho tady v této, protože ty učitelky co tam jsou perfektní a malému se tam moc líbí.
Dávala jsem syna rok do jesliček v Průhonické labuti :) a zkušenost mám opravdu vynikající, takže mohu s klidným svědomím doporučit :)
Ahoj, taky mám skvělou zkušenost s těmito jesličkami. O děti se tam starají zdravotní sestřičky, což mi dodalo klid, že je o ně dobře postaráno. 😊 Navíc jsou děti v malých skupinkách, takže se jim dostává individuálního přístupu. Často se setkávají s angličtinou, což je pro ně přirozené a nenásilné. Malá tam chodí na 3 dopoledne v týdnu a je tam spokojená. Pokud hledáš místo, kde se dětem opravdu věnují, určitě doporučuji.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.