Diskuse na téma Batůžek

06. 12. 2022 IvkaH Předškoláček

Poraďte mi, kde bych sehnala pěkný malý batůžek pro předškolkáčka? :)

Stáňa 15.12.2024

Tady máte odkaz na batoh, který máme my https://hamaskola.cz/produkt/detsky-batoh-step-by-step-kid-neon-vesmirna-raketa/ Jinak na e-shopu mají velký výběr, takže určitě vyberete podle toho, co se vašemu dítku líbí. Budete s batohem spokojená - je opravdu kvalitní a krásný.

Karla 11.12.2024

Já jsem zrovna minulý týdej kupovala synovi k vánocům tento batůže https://baagl.cz/products/predskolni-batoh-panda. Už ho mám doma, je moc hezký, tak myslím, že bude mít radost :) Jinak teda já jsem zvolila tuto značku, protože s ní mám skvělé zkušenosti. Oni mají opravdu kvalitní věci.

Stáňa 07.12.2024

Doporučím batoh od Step by Step. Batohy mají lehké, z voděodolných materiálů, s reflexními prvky a nastavitelnými popruhy. Batoh od nich je pohodlný na nošení a navíc se synovi batoh moc líbí.

Adéla Stáňa 11.12.2024

Děkuji za doporučení na značku - napíšete ještě, kde mají na internetu velký výběr aktovek?

Adéla 04.12.2024

Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na lehké batohy pro dcerku (4 roky). Chci, aby byl lehký, měl pevná záda a aby hezky seděl na dětských zádech.

Elisabeth. 19.05.2024

My kupovali přes nejkufry batůžek s motivem tlapkové patroly a vlezlo se tam toho docela dost. :) Zkuste mrknout.

lenulka 10.12.2023

Ahoj, my jsme brali na baaglu, když jezdí na výlety, chtěli jsme něco co bude pohodlný, aby ho nebolely záda.

Simab lenulka 21.12.2023

kolik se tam toho cca vejde? Nás čeká školka v září, tak už přemýšlím o výbavě. Děkuji

Aireenka lenulka 15.08.2024

No, pokud budeš kupovat novou výbavu, pak ten Baagl je skvělá volba. Mají tam nejen aktovky (ty jsou teda perfektní), tak i další věcičky, co děti potřebují. My tam brali i lahev na pití, pytlíček do tělocviku a spoustu dalších věcí. Oni mají opravdu kvalitní věci pro děti.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat