Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte mi, kde bych sehnala pěkný malý batůžek pro předškolkáčka? :)
Tady máte odkaz na batoh, který máme my https://hamaskola.cz/produkt/detsky-batoh-step-by-step-kid-neon-vesmirna-raketa/ Jinak na e-shopu mají velký výběr, takže určitě vyberete podle toho, co se vašemu dítku líbí. Budete s batohem spokojená - je opravdu kvalitní a krásný.
Já jsem zrovna minulý týdej kupovala synovi k vánocům tento batůže https://baagl.cz/products/predskolni-batoh-panda. Už ho mám doma, je moc hezký, tak myslím, že bude mít radost :) Jinak teda já jsem zvolila tuto značku, protože s ní mám skvělé zkušenosti. Oni mají opravdu kvalitní věci.
Doporučím batoh od Step by Step. Batohy mají lehké, z voděodolných materiálů, s reflexními prvky a nastavitelnými popruhy. Batoh od nich je pohodlný na nošení a navíc se synovi batoh moc líbí.
Děkuji za doporučení na značku - napíšete ještě, kde mají na internetu velký výběr aktovek?
Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na lehké batohy pro dcerku (4 roky). Chci, aby byl lehký, měl pevná záda a aby hezky seděl na dětských zádech.
My kupovali přes nejkufry batůžek s motivem tlapkové patroly a vlezlo se tam toho docela dost. :) Zkuste mrknout.
Ahoj, my jsme brali na baaglu, když jezdí na výlety, chtěli jsme něco co bude pohodlný, aby ho nebolely záda.
kolik se tam toho cca vejde? Nás čeká školka v září, tak už přemýšlím o výbavě. Děkuji
No, pokud budeš kupovat novou výbavu, pak ten Baagl je skvělá volba. Mají tam nejen aktovky (ty jsou teda perfektní), tak i další věcičky, co děti potřebují. My tam brali i lahev na pití, pytlíček do tělocviku a spoustu dalších věcí. Oni mají opravdu kvalitní věci pro děti.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.