Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte mi, kde bych sehnala pěkný malý batůžek pro předškolkáčka? :)
Ahoj, my jsme brali na baaglu, když jezdí na výlety, chtěli jsme něco co bude pohodlný, aby ho nebolely záda.
kolik se tam toho cca vejde? Nás čeká školka v září, tak už přemýšlím o výbavě. Děkuji
No, pokud budeš kupovat novou výbavu, pak ten Baagl je skvělá volba. Mají tam nejen aktovky (ty jsou teda perfektní), tak i další věcičky, co děti potřebují. My tam brali i lahev na pití, pytlíček do tělocviku a spoustu dalších věcí. Oni mají opravdu kvalitní věci pro děti.
My kupovali přes nejkufry batůžek s motivem tlapkové patroly a vlezlo se tam toho docela dost. :) Zkuste mrknout.
Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na lehké batohy pro dcerku (4 roky). Chci, aby byl lehký, měl pevná záda a aby hezky seděl na dětských zádech.
Doporučím batoh od Step by Step. Batohy mají lehké, z voděodolných materiálů, s reflexními prvky a nastavitelnými popruhy. Batoh od nich je pohodlný na nošení a navíc se synovi batoh moc líbí.
Děkuji za doporučení na značku - napíšete ještě, kde mají na internetu velký výběr aktovek?
Já jsem zrovna minulý týdej kupovala synovi k vánocům tento batůže https://baagl.cz/products/predskolni-batoh-panda. Už ho mám doma, je moc hezký, tak myslím, že bude mít radost :) Jinak teda já jsem zvolila tuto značku, protože s ní mám skvělé zkušenosti. Oni mají opravdu kvalitní věci.
Tady máte odkaz na batoh, který máme my https://hamaskola.cz/produkt/detsky-batoh-step-by-step-kid-neon-vesmirna-raketa/ Jinak na e-shopu mají velký výběr, takže určitě vyberete podle toho, co se vašemu dítku líbí. Budete s batohem spokojená - je opravdu kvalitní a krásný.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.