Diskuse na téma Dárek k vánocům - školní potřeby

Ahoj, máme doma předškoláka. V záři půjde do školy a neslyšíme nic jiného. Takže vánoční dárky směřujeme na školu. Malá si už vyrobila dokonce i rozvrh :D. Dáte tipy co mají vaše děti do školy za pomůcky, co se vyplatí nebo je pohodlné. Ať už psací potřeby, oblečení, batůžky, krabičky na svačiny. Mám už koupené desky, penál a klíčenku. Všechno směřuji do růžové/fialové. Tu má nejradši. Děkuji :)

Anka 11.11.2024

Ahoj :) Taky se teď na vánoce soustředíme na školní výbavu – plánuji koupit Baagl aktovku, protože ta jejich nabídka je super. Jejich aktovky jsou ergonomické a co jsem se dívala, tak i lehké, což je pro záda skvělé. Co se týče dalších tipů, určitě doporučuji krabičky na svačiny, které dobře těsní a snadno se otvírají, aby to zvládla sama. Z psacích potřeb máme v plánu pořídit ergonomické trojhranné pastelky a tužky, jsou pohodlné a lépe se drží. A super se hodí i látkový pytlík na přezůvky v jejích oblíbených barvách! Ale koukni se na ten e-shop Baagl, tam toho mají spousty :)

Andrejkas 21.11.2023

Určitě doporučuju vak na telocvik, protože ten náš to dával do igelitky, nic neřekl, že se má donést vak a oblečení bylo zaparene. Nevím jak to bude u vás ve škole, ale taky je fajn gumovací pero na začátek. Do první třídy šel s batohem od baaglu, brali jsme kvůli tomu, že byl lehoučkej. Takže za mě tolik postřehů do 1. třídy.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat