Diskuse na téma Školka České Budějovice

19. 02. 2017 Majki636 Předškoláček

Ahoj, neznáte, prosím dobrou školku i soukromou v okolí ČB ? Ale potřebuji, aby mi vzali malého v průběhu roku.

Lea 19.06.2017

Osobně mohu v ČB doporučit školku Abacus (https://abacuscb.cz/) Je super právě v tom, že děti přijímá i v průběhu roku. Sama jsem nastoupila do zaměstnání v březnu a v této školce s nástupem nebyl nejmenší problém. Navíc je to školka na úrovni, dětem se tam líbí a jako přidanou hodnotu vnímám výuku angličtiny :)

Andrejka 22.05.2017

Chápu to dobře, že je skoro vše placeno zvlášť, jakože není podmínkou, aby tam dítě obědvalo atd ?

NinaC 24.03.2017

Ahoj, zkus se podívat na www.abacuscb.cz. Je to sice soukromá školka, ale třeba ti vyjdou vstříc a dítě ti v průběhu roku vezmou.

Mirka NinaC 16.04.2017

A má tam některá z vás dítě ? Zajímalo by mě víc...protože budu muset někam umístit dítě v ČB, ale ještě nevím kam.

Elen Mirka 07.05.2017

Kamarádka tu má už druhým rokem dceru, tak se jí můžu zeptat. Co by tě zajímalo ?

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat