Diskuse na téma Soukromá škola Trojská labuť v Praze – doporučení

Chtělo by to aktuální diskuzi ohledně zkušeností a doporučení a celkově názorů na tuto školku :)

Karolina89 30.03.2025

Ahoj! 😊 Naše zkušenost s Trojskou labutí je výborná hlavně díky učitelkám. Jsou strašně milé, vstřícné a mají opravdu skvělý přístup k dětem. Vidím, jak si malý na ně doma pořád vzpomíná a těší se do školky, což je pro mě jako rodiče úplně nejvíc. Každé dítě tam berou individuálně a fakt dbají na to, aby se cítilo dobře. 💛

JulieHerzan Karolina89 30.03.2025

Jo a školka je navíc skvěle dostupná, což je obrovská výhoda, zvlášť když ráno spěcháme. 😊 Mají i svou velkou zahradu, což je v Praze docela vzácnost. Děti tam tráví hodně času venku, což je podle mě super, protože čerstvý vzduch a pohyb prostě nic nenahradí.

VanesaKonec Karolina89 30.03.2025

Co zaujalo nejvíc mě, tak je výuka angličtiny. Děti ji tam mají zakomponovanou úplně přirozeně do každodenních aktivit. Nemají to jen jako nějaký "předmět", ale učí se ji během her, čtení, nebo i při běžných činnostech. Malý už doma začíná říkat slovíčka, aniž bych ho k tomu vedla, což je za mě obrovské plus.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:13
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
416 Příspěvků
Poslední příspěvek 2:17
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat