Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Neměli by jste na doporučení nějaký doplněk na podporu imunity nejlépe na přírodní bázi ?
Bylinný sirup jsem malému synovi taky začala dávat.
Dětem, které chodí do školky dávám Altaherba sirup ze 14 bylin.
Děti jsou školáci, imunitu jim těmito kapkami taky posilujeme. Nejsou tak často nemocné.
U dětí s nimi máte taky zkušenost?
Na posílení imunity celá rodina užíváme kouzelné kapky od www.altaherba.cz
Taky se teď snažím více užívat přírodní věci, jak ve stravě, doplňkách stravy atd.
Ráda slyším, že nejsem sama co má špatnou zkušenost se záměnou za jinou značku...já už teď hned na začátku říkám rovnou jestli nemáte přesně ty, které chci tak mi je objednejte hlavně mi to neměňte za jiného výrobce...
To znám, taky už jsem se takhle nechala v lékárně napálit, že jsem se nechala jednou ukecat na jinou značku než jsem chtěla a už nikdy víc
My používáme na imunitu Hlívu ústřičnou a rakytníkovým olejem
tak mě na imunitu pomáhá magnesium, to není žádná chemie, je to prostě vitamín nebo doplněk stravy, nevím, jak přesně to nazvat
Na přírodní bázi je dobré kolostrum betula, tady dávám odkaz ať si můžete přečíst více informací https://www.betula.cz/kolostrum/
A máte vyzkoušené i to dětské kolostrum?
Sabino ano dávám ho dceři, co nastoupila do školky, tak byla ze začátku dost často nemocná, tak jsem nasadila kolostrum a zatím se nám nemoc vyhýbá. Jen občas nějaká menší rýma, ale to není nic hrozného :-)
Maryblo děkuji, zkusila jsem ho objednat, tak uvidím jak bude účinkovat na nás *5*
S přípravky na přírodní bázi ještě zkušenost nemám a ani si nejsem jistá tím jestli účinkují :/
My doma naštěstí nikoho s oslabenou imunitou nemáme, takže tento problém neřešíme. Nicméně co vám můžu všem doporučit v těchto zlých dnech je si pročíst článek tady - https://www.zdravotniradce.cz/jak-se-branit-proti-nakaze-koronavirem-prevence-lecba-kontakty/ - abyste věděli co Vás čeká a co zase ne :-)
Nevím jestli znáš, ale hodně komunikované a chválené je kozí kolostrum od Betuli, které je čistě přírodní.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.