Diskuse na téma Papučky do školky

holky, kde nakupujete papucky do skolky? mala chce nejake barevne nejlepe i potistene a nevim jake a kde se aspon i na internetu podivat ci hledat :)

Nina 03.10.2022

Ahoj maminky, potřebovala bych pro dcerku do lesní školky nakoupit nějaké lepší oblečení, hlavně aby bylo nepromokavé. Nevíte kde v Praze bych něco takového sehnala? Máme tu nějakou speciálku?

Sandra 07.11.2021

Dcera je v trojské labuti a tam byl požadavek uzavřené papučky, žádné crocs apod :)

Lucasice 26.09.2019

Holky jaké papučky do školky volíte? A jaké máte osvědčené botky na zimu?

Janka 25.11.2015

Holkyyy mrknete na eshop urbanlux.cz maji tam i papucky od znacky crocs ;)

viky.beckham Janka 03.12.2015

to neznam tady ten eshop dekujeme za doporuceni,vy jste si od tam uz neco objednavala:?

Janka viky.beckham 07.12.2015

jojo objednavala jsem tam ted veci na vanoce a vsechno v poradku, doruceni a komunikace na jednicku :)

no prave a ja nemam moc cas s malou litat po obchodech tak bych potrebovala neco najit takhle na internetu..

andrea 19.11.2015

ja jsem hledala taky ale moc hezke a kvalitni jsem nenasla..kdyz uz jsem neco nasla nebyl tam ani popis velikosti.. kvalitni eshop s timto se jen tak nenajde to vypada :-/

Beata andrea 18.10.2024

Ahoj všichni! 😊 Trochu obnovím diskuzi :) Mám dotaz ohledně výběru batůžku pro mého syna, který už má poslední rok ve školce. Rád by měl nějaký hezký a kvalitní batůžek, který by odpovídal jeho věku, protože se už necítí jako „prcek“ :D Chtěla bych něco, co bude praktické na nošení, ale zároveň stylové, aby se mu to líbilo. Zároveň by mě zajímalo, jaké značky nebo obchody doporučujete, kde by se daly sehnat batohy vhodné pro předškoláky, které zároveň nezatěžují dětská záda. Máte nějaké tipy nebo zkušenosti? Děkuji! 🌟

Majka andrea 29.10.2024

Ahoj! 😊 Doporučuji se podívat na batůžky značky Baagl. Mají skvělou nabídku batohů určených právě pro předškoláky, které jsou nejen hezké, ale také kvalitní a ergonomické. Můžete tam najít různé designy, které osloví i starší děti, a zároveň jsou navržené tak, aby nezatěžovaly dětská záda. Určitě se podívej na jejich kolekci, myslím, že by se tvému synovi mohly líbit! 🦋🌈 My jsme tohle řešili na začátku září :D Takže mám čerstvou zkušenost :D Dcera si tam vybrala ten batůžek Stars :)

Majka andrea 30.10.2024

Ahoj! 😊 My jsem papučky do školky koupili na e-shopu detskaobuvzirafa.cz – mají tam super výběr barevných, veselých papuček s různými potisky, takže si určitě něco vybere i tvoje malá. Navíc tam mají i přehledně popsané velikosti, což nám hodně pomohlo s výběrem. Líbí se mi, že mají papučky z prodyšných materiálů, které drží dobře na noze, což se ve školce fakt hodí. Mrkni tam, myslím, že tam určitě najdete :)

Anka andrea 03.11.2024

Díky za tip! 😊 Zní to, že tam mají fakt super výběr. Mám ale dilema ohledně materiálů – jsou papučky spíš měkčí a prodyšné, nebo je i něco pevnějšího pro větší oporu? Pořád váhám, co bude do školky nejlepší, aby to bylo pohodlné, ale zároveň pevné na každodenní nošení.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:25
42 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
213 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat