Diskuse na téma MŠ Praha

Zdravím, jsou tu nějaké maminky, které by doporučily nějakou školku v Praze, která je fajn a máte s ní bud vlastní dobré zkušenosti a nebo víte od ostatních. Malé jsou dva roky a tak už bychom měly začít hledat...

Sandriskaa 24.11.2024

děkují! dívala jsem se na jejich stránky a většinu jsem se dozvěděla tam, tak je asi nebudu muset ani otravovat :D

Tichavka 21.11.2024

zkuste si zavolat sem, rádi vám na všechny vase dotazy odpoví :)- 725 82 90 90 a nebo na email info@trojskalabut.cz. telefonní číslo je přímo na pana Vondrážku

Sandriskaa 20.11.2024

a jak tam probíhá přijímaní prosím? máte nějakou kontakt na školu, že bych se s nimi spojila. děkuji!

Tichavka 14.11.2024

Za mě doporučuji anglickočeskou MŠ- Trojská labuť. Měla jsem tam dceru a po celou dobu jsme byli naprosto spokojení. Dovolím si říct, že je to velice nadstandartní školka, takže pokud chceš to nejlepší pro svoji dceru, tohle je dobrá volba!

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat