Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, jsou tu nějaké maminky, které by doporučily nějakou školku v Praze, která je fajn a máte s ní bud vlastní dobré zkušenosti a nebo víte od ostatních. Malé jsou dva roky a tak už bychom měly začít hledat...
Ahoj, já jsem navíc jsem slyšela, že se dětem věnují v menších skupinkách, což je skvělé pro individuální přístup. A rodilý mluvčí na angličtinu? To je fakt super, děti se učí přirozeně a zábavnou formou.
Ahoj, také se přidávám k doporučení! Výuka angličtiny a vlastní zahrada jsou opravdu velké plusy. Navíc je super, že děti mají přístup k tak kvalitnímu vzdělání už od útlého věku..
Ahoj, přesně, taky bych ti doporučila Trojskou Labuť - výuka angličtiny a vlastní zahrada je za mě velké plus při rozhodování.
děkují! dívala jsem se na jejich stránky a většinu jsem se dozvěděla tam, tak je asi nebudu muset ani otravovat :D
Sandriskaa, určitě to za to stojí! My jsme byli z prohlídky školky nadšení. Na stránkách mají hodně informací, ale osobní návštěva dá úplně jiný pocit. Pokud máš čas, rozhodně doporučuji se tam jít podívat.
zkuste si zavolat sem, rádi vám na všechny vase dotazy odpoví :)- 725 82 90 90 a nebo na email info@trojskalabut.cz. telefonní číslo je přímo na pana Vondrážku
a jak tam probíhá přijímaní prosím? máte nějakou kontakt na školu, že bych se s nimi spojila. děkuji!
Za mě doporučuji anglickočeskou MŠ- Trojská labuť. Měla jsem tam dceru a po celou dobu jsme byli naprosto spokojení. Dovolím si říct, že je to velice nadstandartní školka, takže pokud chceš to nejlepší pro svoji dceru, tohle je dobrá volba!
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.