Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Pro šikovné ruce. Zařídit, přestavit, koupit, vytvořit, uplést, vyšít, uháčkovat, rady a tipy jak na to.
Co si myslíte že to je? jak se to dělá? Co se používá,;-)*1*:-):-p<3:-P:-D
Naše maminky a babičky byly ženy devatera řemesel. Umíte i vy vyrobit nějaký pěkný výrobek? Krajkovo...
Máte doma zajímavě upravený velikonoční stůl? Už máte napečeno? Nebo dokonce namalovaná vajíčka? Poš...
jsme starší manželé a rozhodi jsme se ještě předělat trošku dům. manžel si spoustu věcí dokáže vyrob...
Tak konečně jsem si po dlouhých hodinách sezení v bance a vyřizování papírů koupila svůj byt.Je krás...
Zdravím vás všechny předělávám sakum prdum:-) dětský pokoj a chci ho nějak hezky vymalovat. Máte něj...
Už dlouhou dobu jsem se hodlala předělat koupelnu k obrazu svému a konečně se chci do toho pustit, t...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. CHtěla jsem postel, co má přistýlku i úložný prostor. Dívala jsem ...
Zdravím, máte někdo doma nábytek do koupelny z masivu? Já jsem si ho pořídila a je bezvadný. http://...
Asi už je to u mě posedlost, ale vždycky na podzim, když se blíží Vánoce, chci kromě úklidu i malova...
Ahoj holky, co byste mi poradily, aby byl můj byteček útulnější? Jsem napnutá jak kšandy :-) D...
Zdravíčko Máte zkušenosti jak to drží na zdi? Nevím, z jakého obchodu je koupit. Děkuji
Hledám stránky s fotkami, kde bych se mohla inspirovat. Chci to mít doma hezký. Poradíte? *1*
Ahoj, taky vás baví být originální a možnost moci si vytvořit, co přesně chcete třeba na trička?*1* ...
Zdravím čtenářky, všimla jsem si tématu: Pro šikovné ruce a tak bych chtěla zmínit i věc, která ...
Zdravím. Máte někdo zkušenost s designovými radiátory? Jaké máte doma, jak fungují, jaké se Vám líbí...
ahoj, potřebuju celkem rychle sehnat vytahovací schody. přestěhovali jsme se na trvalo na chalupu a ...
Hello Dear kwesi67@hotmail.com, I'm karine i saw your profile and i love it, i think we can make it...
Pokud rádi kreslíte, malujete, fotografujete a chcete se o to podělit s ostatními, vystavte své dílo...
Jaké máte zkušenosti s nákupy v e-shopech? Chystám se nakoupit nějaké potřeby na tvoření, ale nerada...
Doporučení rolet žaluzií či závěsů :-)
Zdravím všechny. Máte někdo kolem domu, nebo na terase kamenný koberec? Můžete mi napsat vaše zkušen...
Ahoj,prosím nevíte někdo která dobrá firma dělá rustikální kuchyně,aby to bylo cenově dostupné,ale i...
ahoj holky chtela bych si nechat usit zavesy ty co mame doma uz jsou vybledle a v obchodech se mi ni...
Ahoj, chtěla bych se zeptat...Jaké zkušenosti máte s latexovými matracemi? My teď uvažujeme o koupi ...
Ahoj všichni, chtěla bych si zkusit udělat doma gelové nehty a nevím kde začít v nákupu uv lampy a p...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s vlastnoruční pokladkou mramorového koberc...
Ahojky holky, co nejcasteji pletete? Nejak mi uz dochazi inspirace, a z jake vlny nejcasteji?
Milé ženy (možná i muži), koupila jsem si fixy na keramiku (opravdu fixy, ne barvičky), na kterých ...
Ahoj, nevíte do čeho všeho se dá skrýt kamerka?
Nemá tu prosím někdo vybavení od Fibara ? Především by mě zajímal jejich Hme Center Lite.
Ahoj všem :) Prosím o radu ohledně domácí vinotéky... Manžel si ji moc přeje a já bych mu ji ráda ko...
Nemá tu někdo zkušenost s odvlhčením domu ? Nebo byl by aspoň někdo schopný poradit jestli je nutné ...
Nemá tu prosím někdo zkušenost se zabezpečením domu ? Dají se pořídit i kamery s nočním viděním ?
Ahoj, chtěla bych se poradit ohledně rekonstrukce koupelny, která nás čeká a já mám docela problém v...
Ahoj, prosím o vaše zkušenosti s parními žehličkami zn. Jiffysteamer. Jsou to kvalitní kousky? A jak...
Dobrý den všem, chtěla bych poprosit o radu. Je v Praze nějaká prodejna nábytku? Ale jde mi o takovo...
Chtěla jsem se zeptat, jak čistíte mikrovlnou troubu? Mám tam zaschlé skrvny od omastku a nejde mi t...
Mohla bych poprosit o doporučení jak se vám daří uspořit za topení ? Hodně jsem četla o termostatick...
Dobrý den, prosím nevíte někdo, jestli se dá do bytu dát krb?
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s krbovou vložkou v bytě? můžu si ji nějakým způsobem do b...
Zdravím, nedával jste náhodou někdo krb do bytu, kde není komín? lze to nějak?
Jakou zkušenost máte s ochlazovačem vzduchu ? Váhám jestli je lepší klimatizace nebo ten ochlazovač ...
Dejte mi prosím tipy na eshopy, kde mají hezký výběr moderního osvětlení ? :)
Chtěli bychom do obýváku tapetu tak sbírám tipy odkud vybrat a jaké máte zkušenosti? Líbí se mi nabí...
Sdílejte prosím tipy, kde jste sehnali stylový doplňky do bytu, hledám něco originálního co nemá dom...
Ahoj, přemýšlím, že bych si do domácnosti pořídila pomocníka a to ten robotický vysavač. Jaký na to ...
Dobrý večer, poradíte - zrovna se zařizujeme a chtěla bych tip na spolehlivý e-shop, kde mají velký ...
Čau holky, prosím o tip na rámování obrazů a fotek, kde a jakou technickou? Tisk a rámování nebo tis...
+234 703 998 1974__+234904 701 8548***Many of us believe that the age of “Money Rituals” is over, bu...
Ahoj, ráda bych obměnila doplňky v kouelně a dívala jsem se na internet na různé eshopy, ale je tam ...
Kaufen Sie echte und gefälschte Reisepässe, Personalausweise, Führerscheine (E-Mail: buylegitpasspor...
Holky, celý život trpím na nějaké vyrážky. Nejvíce mi to tedy vadí u praní, protože nemůžu používat ...
Buy Real and fake passport, Buy drivers license, WHATSAPP : +1(725) 867-9567 Buy fake USD, Buy fake ...
Zdravím všechny, dáte mi nějaké tipy jak jste si zařizovali spíž a technickou místnost? Nějaké rady,...
Zdravím, maminky vy, co máte tyčový vysavač - jste s ním spokojené? Vyplatí se pořídit?
WWW.KINGTRUST.TO Buy clone cards(CASHAPP/PAYPAL/ZELLER/PAYONEE/GILFCARDS) DUMPS ATM TRACK 1&2(physic...
WWW.KINGTRUST.TO CLONED CARDS High Valid Rates - DUMPS TRACK 1&2. Buy HIGH PAYPAL CASHAPP....
(WWW.KINGTRUST.TO)SELL PAYPAL CASHAPP LOGINS BALANCE CLONED CARDS ATM DUMPS TRACK 1.2 ...
WWW.KINGTRUST.TO CashApp, Western Union,PayPal Transfer,ATM Clone Cards, Dumps, Credit Card,CVV,Full...
WWW.KINGTRUST.TO CASHAPP TRANSFER PAYPAL TRANSFER WORDWIDE DUMPS PIN 201 CLONED CARDS ATM BANK TRANF...
WWW.KINGTRUST.TO Wellcome to Best CLONED CARDS ATM PIN PAYPAL CASHAPP Dumps Shop : Private Dum...
Whatsapp: +16465806302 Compra licencia de conducir, dinero falso 100% indetectable. darkwebdocuments...
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fake Cad Telegram: @Scottbowers12t buy real and fake...
Buy fake USD $ ( WHATSAPP : +1(725) 867-9567 ) Buy Fake Canadian Dollars ( CAD ), Buy Xanax online, ...
+1 (210) 504-7577DMT Vape Pen zu verkaufen Der DMT Vape Pen online kaufen ist dafür bekannt, dass e...
Comprar dni (WhatsApp:+33789781380), permiso de conducir,DNI VISAS, TARJETA VERDE, DIPLOMAS Somos...
Echten Führerschein kaufen (( https:// goetheundtelczertifizierung. de/ )) Echten deutschen Führer...
WhatsApp+1(719)9245623 Buy Weed,Harsh,vapes,carts,XANAX,Cocaine,Heroin,Shrooms in Qatar Dubai ajman ...
Buy real and fake Passports WhatsApp (+4915219502430) ID card, driving license, green card, residenc...
+27833895606 Powerful Magic Ring and Wallet for money Mamelodi|Sebokeng|Centurion|Boipatong|Thokoza|...
Payment method: Bank Transfer CRYPTO USDT/BTC Keywords: WHATSAPP+447455091589 Buy Weed Onl...
Ahojky, uvažuju o koupi houpacího křesla do obýváku, ale nejsem si jistá, jaký typ zvolit. Máte něja...
Are You Looking For Abortion Pills? Buy Online mtpkits,Telegram/WhatsApp +237652602813,+15673430615...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.