Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké máte zkušenosti s nákupy v e-shopech? Chystám se nakoupit nějaké potřeby na tvoření, ale nerada bych naletěla podvodníkům nebo nakoupila nesmysly na nic :-)
Doporučuju Dionelu, měli jsme problém s vodou, původně jsem vodu převařovala, ale to se nedá. Takže to vyhrála filtrační konvice. Používáme denně, nejlepší kup.
Máma má konvici a je pravda, že ta voda se mi pak pije líp :D Až se narodí malá tak ji začnu taky používat, i chuťově je to znát.
Myslím, že je to nezbytné, protože ve vodě jsou zbytky antibiotik, plasty, vše špatně... Nepila bych už jinou než filtrovanou. V práci máme filtr přímo v baterii.
Ahoj holky, máte nějaké doporučení, kde sehnat značkový kvalitní spodní sportovní prádlo? Za nějaké rozumné ceny, prosím.
Nakupuju skoro všechno online, nepotrpím si moc na nakupování v kamenných obchodek, kabinky, zkoušení oblečení, to světlo tam a zrcadla, fůůů, nic moc pro mě, takže vše jedu online a případně vrátím, když nesedí. Poslední dobou jsem si oblíbila Lucyto.cz, tam mají značkový prádlo i sety za dobrý ceny, sportovní taky, koukni, určo vybereš.
Holky a mohu vědět kde jste kupovaly takové maličkosti do kanceláře třeba? Věšáky, skříňky zamykatelné, botník? Potřebuji trochu dovybavit kancelář a chtěla bych něco kvalitnějšího co se hned nerozbije.
Čauko, já jsem si teda zařizovala pracovnu- kancelář a volila jsem stránku Designoutlet. Tam mají docela dost věcí do kanceláří i bytu, od věšáků, přes křesla po jídelní stoly. :) Za mě tedy kvalitní nábytek a doplňky. :)
O té jsem neslyšela, tak děkuji podívám se. Mohu se zeptat zda věci doručují nebo si je budu muset někde vyzvednout? Ráda bych doručení domů, abych se s tím nemusela někde trápit. A zboží předražené? Chtěla bych kvalitnější, ale zase ne vrazit do toho desítky tisíc.
Určitě je možné doručení, jen si hlídejte aby bylo zboží skladem, jinak se zásilka může opozdit. Zboží právě nemají vůbec předražené, řekla bych že velmi dobré ceny. Podívejte se sama https://www.designoutlet.cz/designovy-nabytek-pracovna-kancelar. Věřím že si vyberete a budete spokojená. :)
Mám teď nový moderní byt a chtěla bych vybrat i takové doplňky, něco neokoukaného co není za každou výlohou, máte doporučení? :)
Taky zrovna vybavuju nový byt, ještě sháním nějaké doplňky do kuchyně, skleničky, prkénka a takové drobnosti, které bych chtěla mít nějaké originální abych neměla všechno koupené narychlo jenom aby to bylo jako doteď.
Já mám hodně věcí z https://www.bakly.cz/ podle mě tam mají takové originální a designové kousky za super ceny, které jsem jinde neviděla :-)
No jak píše Kiska, tam si určitě vybereš. Mají tam moc hezké věci, moderní, kvalitní. Co se týče dekorací mají široký výběr věcí i na zahradu. Takže kdo hledá luxusní kousky, tak věřím že tam si vybere. :)
@Kiska Taky mám e s tímto eshopem moc dobrou zkušenost. Seženeš tam spoustu věcí do domácnosti. Moc hezkých a kvalitních.
Kde ráda nakupuju, tak je www.e-utulnydomov.cz kde mají moc pěkné bytové doplňky.
Přes e-utulny domov mám teď objednaný dárek pro přítele na Valentýna. Mají tam teď -20% slevu na všechno valentýnské, tak jsem toho využila :)
Ahojky holky, taky mám dotaz... :) https://www.koralek-obchod.cz/, zkušenosti? :) Nakupujete tam některá komponenty?
Záleží na tom na jaké stránky chodíte
Já moc ráda nakupuju kosmetiku na mamadiva.cz A jsem moc spokojená, žádné čekání, balíček mám doma vždy do 2 dnů. tak doporučuju
http://www.bestdarky.cz/ spokojenost a kvalita
Také mám dobré zkušenosti s nakupováním on-line. Ceskekoralky například skvěle fungují. Navíc jeden ušetří často i na poštovném protože je často možné odebrat zboží přímo na prodejně či různých uloženkách.
nekupujem cez eshopy moc, takze neviem pomoct, rada kupujem v kamennych obchodoch, cez eshop nemozem veci ohmatat
Ahojky všichni, dnes už je internetový obchod na takové úrovni, že se nemusí člověk obávat podvodu ani nepříjemností. Časem se všichni lumpové vychytali a dnes je tedy spoleh. Navíc to ušetří spoustu času a zboží je mnohdy levnější. Teď jsem si objednala, na pro mě neznámých stránkách Design Outlet a všechno bylo v pohodě. Zboží přišlo v pořádku a poměrně rychle!
Ahojky všichni, mám zkušenost zatím vždy dobrou. Dokonce jsem už i přes internetový obchod dokázala zboží vrátit s navrácením peněz a proběhlo to v pořádku. Třeba řadu parfémů se výhodněji nakoupí přes net! Manželovi jsem koupila i nějaké doplňky stravy na erekci, které vyšly taky líp než koupené v kamenné prodejně.
Jaká je doba dodání z toho obchodu látkyprovás ???
Látky které jsem objednala já byly na skladě a přišly mi do tří dnů:)
A musí se ty látky brát po metrech nebo jde si tam koupit i menší kousek nějaké látky?
Myslím že nakupování v eshopech je daleko praktičtější a lepší než se zběsile honit po obchodech.. Teď jsem narazila na výborný eshop s úžasnýma látkama http://www.latkyprovas.cz/ tak pokud by se tu našla nějaká šikulka co také ráda šije tak mrknout sem, je tu obrovský výběr všech různých látek a za dobrý ceny. Já teď nakoupila pár látek a jsou fakt moc pěkné i v reálu
Ahoj Simono, už jste látku zkoušela i prát? Neslízají barvy? Mám z jiného obchodu zkušenost takovou, že po vyprání barvy bledly a látka nebyla tak pěkná jako předtím tak už jsem hodně opatrná a dám jen na doporučení.
Z jedné látky jsem ušila povlečení do postýlky. Zatím jsem prala dvakrát ale barvy drží výborně, neblednou nebojte, alespoň zatím u mě s látkami opravdu velká spokojenost
Tak to je bezvadný, budu vám věřit. Ještě se podívám i jinde ale objednám nejspíše odtud. Děkuji za tip :)
To máš docela dobrý nápad Mončičáku *3*
Já jsem třeba o eshopu, kde prodávají květiny slyšela od kamarádky a docela se mi to líbí, ještě kdyby sis mohla vytrořit nějakou kombinaci květin, tak by to mohlo být taky fajné :-P
Ono je to tak vždycky, že květiny ten dům prodýchají a prosvětlí a nevím co všechno :)
Já jsem si objednávala jen do vázičky, ale brácha si objednal i na hotel pár, že je dá na každý stůl :) je fakt, že měly docela úspěch, protože ten hotel tak trošku prozářily :)
Je tak do vázičky sis objednávala jo? *1*
Tak jsem objednávala z té florea.cz tulipány :) opravdu nám domů došly hrozně krásné! :o
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.