Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Asi už je to u mě posedlost, ale vždycky na podzim, když se blíží Vánoce, chci kromě úklidu i malovat. Vloni to odnesl synův pokoj, část jsme ho i vytapetovali. Teď bych chtěla obývák, ale pořád nevím jakou barvu zvolit. Jak ho máte vymalovaný vy? Dík za každý nápad. *1*
Sháním nějaké stylové a neotřelé doplňky do bytu, které nemá doma každý. Máme teď nový a moderní byt tak bych chtěla něco co se tam bude hodit, sdílejte tipy :)
My máme teď po rekonstrukci všechno ve světlých barvách v kombinaci se světlým dřevem, působí to moderně a vzdušně, vybírám k tomu nějaké simple a moderní doplňky tak taky ocením každý tip :)
Tak se podívejte na https://www.bakly.cz/ tam mají opravdu stylový kousky, mám od nich doma většinu dekorací apod. ;)
Teeda mají opravdu parádní kousky, takový věci se mi přesně líbí, moc díky :)
Skvělej tip díky moc, konečně něco takového jako jsem si představovala, už mám objednávku na cestě a eshop si ukládám, určitě ještě budu něco objednávat, mají krásný věci, které jsem jinde neviděla :)
Zrovna rekonstruujeme koupelnu, myslím, že se mi bude jejich eshop hodit, jak se dívám na jejich nabídku. Díky za tip!
Taky jsem se na jejich stránky dívala a některé doplňky mě zaujaly. Musím říct, že jsou velmi originální, takové ve stylu minimalismu. A já jsem názoru, že v jednoduchosti je krása :) a tady to podle mě tak platí.
Pěkný den, prosím o vaše doporuení. Hledám kvalitní sedačky, postačí pro dva... Priorita je ale látka a aby byla rozkládací. Díky moc.
Nám se líbí zelená a oranžová
Bílou, béžovou, různé odstíny hnědé a pak zelenou.
fialová a šedá :) ložnici máme žlutou :)
také dávám přednost bílé, ikdyž obývací pokoj máme do broskve ;-)
bílou;-)
žlutá, zelená, oranžová
Já mám ráda v ložnici fialovou a jinak bílou.*1*
já na takové veci nejsem, nechávám si poradit od inter.designeru...nemám moc pro to cit.ale má ráda teplé pastelové barvy.
My jsme si koupili novou sedačku a protože jsme chtěli změnu, vybrali jsme si i malbu na zeď. Sedačka je moderní od Design Outletu, tak jsme zvolili i odvážnou červenou barvu na zeď. Výsledek je oslnivý! Je to ale potřeba vidět!
Jestli chcete něco originálního do obýváku, tak si vymalujte jednu stěnu barvou s obsahem třypek. Vypadá to naprosto úžasně. My jsme teď dělali nové bydlení a známí nám doporučil tuto barvu: http://www.nikido.cz/nikido/Barva-s-obsahem-trpytek-c1_3_2.htm. Vymalujete si barvou, jakou chcete a pak dáte tento nátěr. Kdo k nám přijde, ten to obdivuje. Je to opravdu jedinečné.
Díky za tip!
Já nejradši teplé, béžové, žluté, oranžové. Byt vyhřejí a není na tom vidět špína :-P
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.