Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Naše maminky a babičky byly ženy devatera řemesel. Umíte i vy vyrobit nějaký pěkný výrobek? Krajkovou dečku, sváteční věnec, keramický hrníček... Nebo něco jiného? Pochlubte se ostatním!
Já se teď zapojila do online kurzu šití bot a hrozně mě to baví :)
To je skvělý, co je to za kurz? To bych taky ráda zkusila :)
Koukni se na kurzyproradost.cz ;)
Paráda, děkuju za odpověď :)
Tak co pustila ses do toho?
Hned a hrozně mě to chytilo, fakt si to užívám :))
Tak to mě těší :)
Koukám že tam mají spoustu zajímavých kurzů, skoro ani nevím jaký si vybrat jako první :)
Jojo mají tam něco pro každýho :)
Pustila jsem se taky do toho šití bot nakonec a je to skvělý :-))
Ruční práce, to je moje parketa. Pletení, vyšívání, skládání, puzzle....
Ahoj, měla bych dotaz... Kde kupujete nářadí? Jako myslím tím nářadí domů. Vrtačky a podobně. Potřebujeme obnovit to, co doma máme a taky dokoupit nové věci. Díky moc.
Ahoooj :) Holky, docela uvažuju, že bych se naučila vyrábět doma šperky. Jen ale nevím, kde mám koupit komponenty? Docela dobře vypadá tento shop https://www.koralek-obchod.cz/. Máte s tím zkušenosti?
je tu někdo, kdo by mi uměl sedadla v autě potáhout kůži?
Řekněte mi prosím zda mi stačí všechno co mají v té kategorii k postavení venkovního krbu svépomocí https://www.levnekrby.cz/stavebni-material/
myslíte si, že by obyčejnu muž zvládl namontovat a ,,poskládat, záhradní krb?
Umím pěkně kreslit
Ja jsem sve sikovne ruce sverila do liceni. :-) na to clovek musi take mit trpelivost a techniku a sikovne ruce. :-) hodne veci jsem se naucila v makeup institute v praze. byla jsem tam na nekolika jejich kurzech skrz liceni
Obdivuji každého, kdo je šikovný, já to bohužel nejsem.
Ahoj, hledám tip na nástěnný držák na kolo... doma máme už zoufale málo místa, za to na stěně je ho pořád dost... tak bych ráda nějaký jednoduchý, c by manžel zvládl přidělat. Jne ho teda musím nejdřív vybrat.já sama... :D
Zkkus mrknout sem, mají i na více kol než jedno. :-p
http://www.doplnkydomu.cz/stojany-drzaky-na-jizdni-kola
Moc moc děkuji za tento odkaz, ani jsem netušila že je tolik druhů. :-) Znám jen ten na jedno kolo.
Holky zkoušely ste nějaký kurz líčení?
Někde jsem tu zahlédla diskuzi o make up institutu a rozhodla jsem se por něj. ALe chtěla jsem se ještě zeptat holek co už tam byly na něco.
Ahojky já jsem absolventka už několika kurzů. Makeup institut je príma =)
Tohle jsem vyšívala já :-) nemůžu teď zrovna jít foto,kde je vyšito jméno+datum nar.dcery,trvalo mi to 4dny mám v rámečku nad postýlkou a jsem na to opravdu pyšná.*5* Kdysi jsem vyšívala stále,ubrusy,obrazy... Akorát okolo dětí není tolik času něco tvořit,věnuji každou volnou chvíli své nejmladší 9ti měsíční berušce <3 užívám si každou vteřinu s ní,takže můj koníček musí jít stranou.
Ahoj uvažovaly ste někdy o nějakém kurzu líčení? Ráda bych něco takového absolvovala
Kamarádka byla minulý týden a vrátila se nadšená. Máme se teď vidět, tak se dozvím, jak to probíhalo a myslím, že se nechám strhnout také :-) Vím, že při líčení dělám hodně chyb...
A kde byla? strašně ráda bych se někam přihlásila.
Ahoj šikové maminky. Závodně tancuju a hodil by se mi nějaký kurz abych se uměla sama nalíčit...Víte o něčem zajímavém?
Dělaji i opravy nebo jen čisti?
Pokud maš ručně tkany koberec tak ti doporučuju vyzkoušet firmu z těchto stranek http://www.cisteni-koberce.cz/. Ja u nich čistím už několik let vždycky jednou za 2-3 roky tam koberce zavezu a on je jako nový :)
Ahoj holky našla jsem na internetu moc krásné dorty. www.frutiko.cz/detsky-dort Chtěla bych si je zkusit udělat doma. Nemáte někdo postup?
Ahoj kup to na tom frutiku, já sem ho tam taky koupila a byl perfektní =) A máš to rychle a bez práce =)
Ahoj a jak je to s kavlitou těch kytic z Frutika? Nepříjdou mi ty kytice oschlé? Líbí se mmi ty jahody v čokoládě úplně mám na ně chuť *3*
Ahoj jsou suprový, objednáváme frutiko celkem často a děcka to vůbec neomrzelo.
Dívala jsem se že si můžeš vybrat ze 3 velikostí, která je tak ideální?
Pokud se bavíte o kytici z frutika, tak my sme vždicky vybírali ty střední velikosti. Holky a máte někdo vyzkoušené ty jejich jahodovo čokoládové bomboniery? Vypadají velmi lákavě.
Jo ty bombošky jsou luxusní. Já chodíím přímo do jejich kamenné prodejny co maji v Brně ale na stránkách je že mají kamenou prodejnu i v Praze. Tak to bežte taky zkouknout. Adresu najdete ne jejich stránkách www.frutiko.cz
Holky a co když si z frutika objednám a nebudu spokojená?
Ve frutiku mají 100% garanci spokojenosti, ale mě se nikdy nestalo že by byla nespokojená =)
Z frutika jsem nedávno babičce kupovala bombonieru. Za nás taky velkiká spokojenost =)
Na kolik tak příjde taková kdytice nebo bonboniera z frutika? Vím že kousek od nás mají kamenou prodejnu, nevíš mají i eshop?
Mám doma několik perských koberců a pravidelně je nechávám čistit. Mám doma alergika, takže i z hlediska jeho zdravotního stavu si myslím že by se to nemělo zanedbavat.
Dobrý den koukněte na interdesign.cz, nechávám si u nich koberce čistit několik let. Vždy se mi koberce vratili čistě a bez poškození :) a jako službu na vic ocenuju že koberce odvezou i dovezou
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.