Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Naše maminky a babičky byly ženy devatera řemesel. Umíte i vy vyrobit nějaký pěkný výrobek? Krajkovou dečku, sváteční věnec, keramický hrníček... Nebo něco jiného? Pochlubte se ostatním!
Ja robím pre rodinku rámiky s mušľami, čo mi vždy prinesú z dovoleniek. Vždy si tam dajú rodinnú fotku z dovolenky a majú dve spomienky na / v jenom rámiku *1*
Vyšila jsem křížkovým stehem obrázek.*1**1*:-D:-D:-P;-)
Pracujem zo servítkovou technikou :-D Už nemáme v dome ani jeden voľný kvetináčik :-D:-D:-D:-D
Copak to je servítková technika? Máte fotečku?
Veľmi rada vyšívam na krížikovou technikou.Mám už vyšitých veľa obrazov a obrusov, niečo som aj darovala a veľmi sa páčili.To ma teší, že som niekoho mohla obdarovať mojím dielom. :)
Ja si svoju kreativitu vybíjam kreslením, maľovaním na sklo alebo na kamienky. Na sviatky tvorím zaujímavé kvetinové ikebany. So sušených kvietkov vytváram obrázky. Priateľov vždy poteší takýto handmade výrobok. :-D
Já si ráda vytvářím šperky z korálků a drátků. Nejvíce se mi povedl náhrdelník na ples. A jinak jsem milovala dělat vázičky ze sklenic a sádry. Maminka jich ode mne má tolik, že neví, kam je dávat. A pak ještě na co jsem prý expert, tak na studenou kuchyni (obložený talíře). Jinak z dětmi ráda zdobím dorty.
momentalne si robim kabelky z papiera, uplne ma to dostalo a bavi ma to, vysledkom su krasne kusky, uz robim tretiu :)
*4*Adazo: a jak se to pak nosí? není moc tvrdá? nebo naopak měkká? vůůůůbec si to neumim představit. je fakt, že se dělají košíky z papíru, ale o kabelce slyším poprvé
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=785556 kuk takuto som si spavila na kozmetiku,teraz robim kosik na leto a mam jednu kabelku a super sa nosi, len nemam foto , usi som dala na to kozenne , vyskusajte, vhodne aj ako darcek, len je s tym vela prace, no ide to dost rychlo
Vypadá moc pěkně, videopostup prohlédnu až vyexpeduji dětičky :-D
Ty kabelky z papíru by mě také zajímaly ....:-p U nás se nejvíce tvoří z marcipánu , a to dortíky, potom pečeme perníčky , perníkové chaloupky , když je chvíle čas, tak si sednu k paličkování, pletení, nebo prostě jen tak něco vyrábím s dětmi :-) Teď jsem dopletla pomlázky pro děti do školky a ještě mě čekají pro rodinu.... Před vánoci jsou to svícínky a věnečky...je toho prostě hodně , co se dá tvořit :-D
Tak ještě přidám tři fotečky - paličkovanou, svícen a věneček , perníčky jsem nikde ve fotkách nevyštrachala, asi je budu mít ještě focené klasickým fotoaparátem :-)
Dlouho jsme přemýšleli, jak vyhodnotit včerejší diskusi a shodli jsme se, že prostě musí vyhrát dvě! Lilieanna za její krásné dorty a Adazo za kabelky vyrobené z papíru! Dámy, děkujeme a gratulujeme! Všem ostatním děkujeme za inspiraci :)
dakujem :-)
Ahojte,ja pletiem z papiera momentalne velkonočne ozdoby,nemam všetky na fotkach nakolko to nestiham fotit,ale strašne ma to chytilo a odporučam každemu a rada aj poradim. Slavka Poprad*1*
Adazo, písněte nám na redakce@bety.cz :) Děkuji. Petra
Já pravidelně pro celou rodinu a příbuzné dělávám koše z papíru, dečky pro děti, dříve jsme pracovala i s keramikou.. člověk si u toho bezvadně odpočine a myslí pouze na to, jak přidělat ouško k hrnečku a toť vše :-)
Já zase vyrábím šperky, většinou technikou bead embroidery
Já zase pletu ponožky pro miminka,děti a dospělé.jsou moc prima na nošení.Je to pro mě relax.
Já pletu také ráda. Většinou svetry pro děti nebo pro sebe do práce. Kde kupujete příze? Ráda bych nějakou novou inspiraci :)
Já pletu ráda po večerech hlavně začínám na podzim a v zimě, když je brzy tma. Nejvíc si kupuji na zitron.cz, mají tam z ciziny a jsou krásně syté barvy a na dotek jemné..
No o zitronu jsem myslím někdy slyšela, možná se pletu. Každopáeně jsem tam zatím nekupovala proto se ptám. Většinou jsem šla někde po sousedním městě mrknout.
Ony jsou hlavně kvalitní z ciziny např. takže člověk nemůže být jinak než spokojený.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.