Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte doma zajímavě upravený velikonoční stůl? Už máte napečeno? Nebo dokonce namalovaná vajíčka? Pošlete nám své fotečky!
Už to doma nijak zvlášť neřešíme. Stejně jsem většinou v práci :-((
Takhle to vypadá u nás
Dárkový balíček Rossmann posíláme Wery33 za její první velikonoční fotečky z nového bytu :)
Sice trochu pozdě, ale přece, takhle u nás dnes vypadala velikonoční výzdoba, ale jen na chvilku, všechno zmizelo během chvilky. A ještě ke všemu dostala neteř plané neštovice, takže bylo po velikonocích. Tak snad příští rok bude líp.
My máme doma takúto dekoráciu. :-D Moja priateľka si takto vybíja kreativitu a myslím, že sa jej tento rok véééľmi vydarila. Ja si na to moc nepotrpím - lebo som do takýchto vecí ľavý *1* o to skôr viem pekne vyzdobený príbytok oceniť :-D Človek viac vníma veľkonočné sviatky a je zároveň pozitívne naladený *4*
výzdoba - přavážně práce mých dětí
Vajíčka , pletení i pečení nás čeká v sobotu a v neděli. Přesto vkládám pár fotek - z loňského tvoření krasliček a přeji všem příjemné svátky jara :-D
tak to je náš stůl..poprvé ho máme takto pěknýý u nás v novém bytečku..vše jsem poctivě napekla :-)
Pidulko, fotografie mohou přikládat jen registrované čtenářky :)
Máme vyzdobené vchodové dvere domu, na oknách výzdobu na stole.Upiekla som Veľkonočného baránka. Nachystané čokoládové vajíčka pre veľkých aj malých polievačov. Tešíme sa na sviatky, počasie je krásne. Korbáč, vodu, kraslíc moc, nech prinesie Veľká noc. Zdravie, šťastie, úsmev v tvári, želám Vám k sviatku jari.XD Všetkým prajem veselú Veľkú noc !!!
proč mi sem nejdou přidávat fotografie????
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.