Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat...Jaké zkušenosti máte s latexovými matracemi? My teď uvažujeme o koupi těchto: http://www.grossmann-matrace.cz/latexove-matrace/1-xena-100-latex.html. Známí si zde taky kupovali matrace a jsou moc spokojení. Je latex opravdu nejlepší materiál?
Paměťovou pěnu už nechci.Teď jsem někde četl v diskusi,že paní připadalo jako by jí ta pěna chtěla vcucnout a ti co jí to nabízeli se jí smáli.Já osobně jsem měl z této pěny polštář a po nějaké době mě připadalo,jako by se mě propadala hlava,ale zato se mě zvedal žaludek.Dokonce jsem z této pěny koupil dvě slabé matrace 6 cm,aby se na starých lépe spalo.Vnoučatům se líbilo,jak jsou měkké, tak jsem jim je dal,ale za nedlouhý čas mě je vrátili že už už na nich spát nechtějí.Tak to je moje zkušenost a paní,které připadalo,že jí chce ta pěna vcucnout se nedivím.
Tak s latexovou matrací zkušenost nemám, upřímně o tom slyším poprvé, ale na co bych nedala dopustit, tak je lamelová matrace. Koupila jsem si tady tuto, a to je to něco úžasného oproti té, co jsem měla www.jelinek.eu/eshop/matrace/ortopedicke-lamelove-matrace/p/matrace-sara-spirit
Nejlepší matrace jsou z pamětové pěny
tak to je pro me novinka:-O
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.