Diskuse na téma Nechuť ke sportování

15. 03. 2010 Redakce Bety.cz Hubnutí

Máte také takovou nechuť vykonávat jakýkoliv sport ?

Alena 20.02.2019

On je pohyb bohužel důležitý k tomu aby člověk zhubl a nějakým způsobem se zpevnil. Jestli si sama nevíš rady, tak zkus svět zdraví, já jsem s jejich službami a poradenstvím byla velmi spokojená a díky nim se mi podařilo změnit životní styl.

Ivoš 05.03.2019

musím říct že s porovnáním prvního zákroku bez a druhého s pumpičkou dokáže pumpička tu bolest výrazně eliminovat a 4000 se určitě vyplatí do toho dát

Eliška 05.12.2019

co se týče Světa zdraví .. tak doporučují tam i nějaký sport ?

Anežka 12.12.2019

Ahoj, máte zkušenost s liposukcí?

Domis Anežka 15.12.2019

Anežko já sem na liposukci byla v Praze a sem za to ráda. Mě to hodně zvedlo sebevědomí a přirozeně mi to nešlo takže tohle byla pro mě jasná volba

Werča 29.04.2021

Holky, chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás podstoupila liposukci... Jaká metoda je nejleší? A kde jste na ní byly?

Milena Werča 01.09.2021

Ahoj, já jsem byla. A jsem za to moc ráda. Docela jsem zhubla, ale poslední kila nešla. Zašla jsem na https://aetherclinic.com/. Dělají to laserem. Super pocit :)

Lola Werča 21.11.2021

Já jsem docela zhubla, ale s formováním postavy jsem teda potřebovala pomoc od odborníků :) A právě jsem taky byla na této klinice. Byla jsem na ošetření https://aetherclinic.com/treatment/rf-lifting-se-stimulaci-svalu-dma/ a jsem fakt moc spokojená.

Ella Werča 23.02.2022

Ahoj, tato procedura je jednorázová nebo je to na více sezení? A jaké jsi viděla výsledky? A je to na opakové ošetření třeba jednou ročně?

Wendula 01.05.2021

No, já teda ne, ale docela nad ní uvažuju. Jsem spíše pro nějakou neinvazivní metodu. Co myslíte, je to vhodná varianta?

Majka Wendula 12.12.2021

Ahoj Wendulo, koukala ses na tu aetherclinic.com? Ta je vynikající a mají tam právě i tu neinvazivní metodu :)

Anička 02.05.2021

Koukala jsem na tu aetherclinic.com a oni mají neinvazivní zákrok pomocí laseru. Tak to by mohlo být ono, ne? :)

Vanda 01.06.2021

Jojo, mají :) Já jsem byla na tomto zákroku https://aetherclinic.com/cs/medical-center/formovani-postavy-s-verju/ a byla jsem spokojená neskutečně. Fakt tuto kliniku jenom doporučím. Byla jsem tam spokojená maximálně.

Betty Vanda 28.01.2022

Ahojky Vando, chodíš na tu kliniku i na pleťová ošetření? Docela by mě zajímala ta na ošetření vrásek...

Ewikus 02.06.2021

Kolik je třeba ošetření, aby ten zákrok byl účinný? A je pak třeba dodržovat nějaký režim?

anastaziaa 24.06.2021

Ono je to jenom o tom překonat ten začátek, já už si teď sportování užívám, ono je to dobrý i na celkový odreagování :) Na podporu hubnutí jsem si koupila tyhle přírodní tabletky https://www.theoherbs.cz/stillslim/ takže hubnu mnohem rychleji a konečně jsem skoro na své vysněné váze :)

Manny 30.06.2021

Tak řežim je třeba dodržovat. Ta liposukce pomůže, ale není možné nějaké přejídání a podobně. Ale oni tě na aetherclinic poučí a vysvětlí co a jak :)

Martina 29.07.2021

Holky, jak dlouho ta liposukce trvá? A jak je to náročný zákrok? Myslím, jak dlouho potom budu fit? A toooo, boli? :D

Sandra 23.09.2021

Taky jsem měla nechuť ke sportování respektive k jedné činnosti a to byl běh, ale co jsem od manžela dostala veslovací trenažer, tak to je úplně o něčem jiném a baví mě to moc.

nazdar 28.02.2022

Nehubnu, aká som, taká som.... a tlustá nejsom :-)))

Majki636 04.03.2022

Hele bez sportování se dá taky přece zhubnout ne ?

Romča Majki636 05.03.2022

To víš, že dá. Dneska jsou už různá ošetření, která tě zbaví celulitidy, zformují postavu apod ;). Kdo se na to specializuje, tak je tato klinika www.aetherclinic.com

Erika Majki636 16.03.2022

Nooo, tohle mě ovšem zajímá. Na tu aetherclinic jsem se teď koukala a vypadá to super. No, měla bych dotaz, jaké to ošetření to přesně je?

Ivča Majki636 17.06.2022

No možná dá, ale nějaký pohyb je vždycky třeba, bez toho to jen tak nejde.

Verča 31.03.2022

Zkuste korzetynahubnuti.cz mně to moc pomohlo ;)

Alena Verča 21.04.2022

Nosíš ten korzet každý den?

Verča Verča 26.04.2022

Nosím, krásně tvaruje postavu :)

Alena Verča 28.04.2022

Fakt se mi to líbí, takže zkusím objednat, díky za odpověď

Verča Verča 29.04.2022

Vůbec není zač, dej potom vědět jak jsi spokojená :)

Nikoleta 09.08.2022

Měla jsem, ale dokázala jsem se tý nechuti úspěšně zbavit. Ale k běhání se nedokopu furt :D

Laura 25.09.2022

Myslíte, že se dá zhubnout i bez cvičení?

Danuše77 31.12.2022

Ahoj bez cvičení určitě shodit jde, ale úplně to asi nepůjde. Já můžu doporučit třeba hot yogu, nebo pilates. Nebo si občas zaběhat, nebo i dlouhé procházky i to je pohyb. Každopádně mám dobrou zkušenost s oblečením tady https://dragonflybrand.com/cs-cz je pohodlné a dobře se mi ve všem odtud cvičí cokoliv

Kaficko11 Danuše77 06.01.2023

Danuše naprosto souhlasím, nejdůležitější je nepřijmout ve stravě víc než dokážeš vydat. Jinak s touto značkou mám taky moc dobrou zkušenost

Vally22 Danuše77 09.01.2023

Ženy jak je na tom oblečení této značky po vyprání?

Kaficko11 Danuše77 12.01.2023

Vally já peru často a na hodně otáček a na oblečení to není nijak poznat, je v perfektním stavu

Vally22 Danuše77 16.01.2023

Díky moc a jak se to oblečení snáší s potem?

Kaficko11 Danuše77 20.01.2023

Ahoj s potem se snáší moc dobře. Když se potím tak mi oblečení této značky vůbec nesmrdí potem

Nutela66 28.01.2023

Ahojky zkušenosti s cvičením tady? https://zone4you.cz/fitness/

Laduška Nutela66 14.07.2024

Čauky, já už tam měsíc chodím dvakrát týdně na lekce H.E.A.T. a mám zatím 2 kila dole :-) Je to v podstatě takový chození/běhání na speciálním pásu a vede to instruktor a chodí se do rytmu hudby. Mám už totiž asi 2 roky problémy se zádama a na fyzioterapii mi řekli, že bych neměla dělat moc kardio, žádný skákání a tak, ale že mám právě chodit. Tak jsem začala chodit na dlouhé procházky, ale co si budem, ted v těch vedrech se mi moc nechce a když je zima nebo prší, tak taky ne :-D Takže jsem ráda, že jsem našla tady tu variantu a můžu chodit za každého počasí. Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje. Tak kdyby měl někdo podobný problém jako já, tak doporučuji :-) Jinak pokud vás nelimituje zdraví, tak tam mají spoustu jiných skupinových lekcí a super fitko.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

35 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:16
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat