Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Máte také takovou nechuť vykonávat jakýkoliv sport ?
Kaficko11: Mám udělanou objednávku v dragonfly tak snad jsem vzala dobře velikost, už se moc těším
Máte někdo zkušenost s nějakou nízkosacharidovou dietou? Můžete se prosím podělit o zkušenost?
Já jsem zhubla s ketofitem https://www.ketofit.cz/jahodovy-proteinovy-koktejl-20-porci, zkušenost mám přes 3 měsíce, naučilo mě to pravidelnosti. Začínala jsem na koktejlech. Byly moc dobré.
Kolik jsi těch koktejlů prosím denně mohla vypít? Chtěla bych taky se sebou něco dělat po novém roce.
Pila jsem 4-5 denně, podle chuti, vyhovovalo mi, že si je můžu vzít sebou do kabelky a namíchat kdekoli.
Taky bych měla začít něco dělat, ale furt se mi nějak nechce. Skončím v zimě zase asi jen u lyží :-)
Dřív jsem to tak měla, protože jsem chodila mezi lidi do posiloven, na lekce apod. Cvičím doma podle cvickyonlajn a je to skvělý, vzhledem k tomu, že mám doma malou cácorku, nemusím se nikam chystat a cvičím kdy chci.
To bych taky potřebovala, protože dostat se někam s dětma je nemožný. Koukala jsem na web, je tam toho na výběr teda spoustu, co cvičíš nejradši?
Já jsem zhubla s https://www.ketodiet.cz/ a moc to doporučuju. Dlouho se mi to nedařilo a s touhle dietou to šlo rychle a snadno :) navíc mají opravdu dobrá jídla, doteď si od nich objednávám :) koukněte na to, mají teď 25% slevu ;)
A hlavně KetoDiet i dobře chutná :-) zkoušela jsem toho víc, ale tahle dieta je podle mě bezkonkurenční.
Běžte do ketofitu, ten mi pomohl zhubnout 13 kg, po prvním týdnu to už půjde samo. Hlad jsem neměla, někdy chuť, což zachránilo jejich oříškový máslo :D
Ahoj, mám to stejně, já jsem teda zhubla 11 kg, ale jak píšete, zhruba po 5 dnech jsem přestala cítit hlad. Pak už v pohodě, bez pocitu strádání.
Já jsem zhubla s Ketodiet a bylo to mnohem snadnější než jsem čekala. Chutnala jsem i jiné diety, ale tahle je jednoznačně nejchutnější a hlavně mi vyloženě sedla, protože jsem hubla rychle a cítila se super :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.