Diskuse na téma Aktovka pro prvňáčka

18. 06. 2024 | Školák

Zdravím, maminky - jaké aktovky pro své prvňáčky kupujete? Budu ráda za inspiraci a tipy.

Martina J. 21.06.2024

Dobrý večer, my máme aktovku od značky Step by Step - malý teď končí první třídu a aktovku vřele doporučím. Je kvalitní, pevná, polstrovaná a pořád jako nová.

Simona1989 22.06.2024

Malému jsme pořídili tuto, vybral si motiv, šlo mi o to, aby seděl pěkně na zádech a netlačil, měl dost prostoru na učení, svačinu plus další věci jako desky, lahev na pití, apod. Má super materiál, takže se dá lehce čistit. https://baagl.cz/products/skolni-set-ergo-roboti

LenkaVejrostova Simona1989 25.06.2024

Dcera má 12 a pořídili jsme od nich coolmate batoh, už není úplně dětský, vejde se tam dost věcí, kapsy jsou dobře řešené.

Ella789 24.06.2024

Martina J. - Moc díky za doporučení, na značku jsem četla výborné recenze i na jiných diskuzích. Napíšete prosím ještě, kde bych batoh mohla objednat na internetu?

Soňulka 26.06.2024

Holky, já jsem malé objednávala tuto krásnou aktovku v setu s penálem, pouzdrem a pytlíkem na papučky https://hamaskola.cz/produkt/produkt-7/ Aktovka je lehoučká, přitom prostorná, má zádový sytém - Easy Grow System, který roste s dítětem. Navíc he fakt moc hezká, kvalitní, dobře zpracovaná a má plno vychytávek.


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden Berani zažijí období plné energie a dynamiky. Hvězdy jsou vám nakloněny, což vám dodá extra dávku sebevědomí a vášně. Buďte připraveni na nové výzvy a příležitosti, které se objeví na vaší cestě.Vaše pr... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat