Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Školák. Problémy se školou, mozková dysfunkce, nadané děti, nejsme spokojeni se školou či paní učitelkou, doučování, jak pomáhat dětem s přípravou do školy.
Pro projekt Nadání…brána k úspěchu sháníme mimořádně nadané děti ve věku 6.-18.let. Těmto dětem ZDAR...
Byla jste ve škole šprtka nebo spíše pěkný číslo? A dostala jste někdy poznámku? A jaké znáte nejvti...
Příští rok jdeme do školy , poprvé ... ano je to brzy,ale budou Vánoce a hlavně narozeniny v únoru, ...
máte někdo zkušenosti s produkty z nalepovacitabule.cz?
Máte někdo zkušenost s uv plavkami ? Opravdu nepropustí sluneční paprsky ? A kde bych je popřípadě s...
Dobrý den, plánuji dceři koupit nový batoh do školy. Kamarádka mi doporučila Bagmaster. Máte s touto...
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládají tady ty chřipkové epidemie ? Přijde mi, že syn je...
Zdravím, chtěla bych dceři koupit aktovku do školy jako dárek k Vánocům, příští rok půjde do první t...
Jakou zkušenost máte s těmi knížkami, kam se nalepují nálepky ? Baví to děti ?
Sháním nějakou šetrnou desinfekci na ruce. Něco účinnýho ideálně co nejvíc přírodního. Děkuju za rad...
Jaké svačiny chystáte dětem do školy ? Mně už přijde, že mají pořád to stejné, tak bych to ráda obmě...
Uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, abych nemusela přemýšlet jestli je zdravá i pro mimi. Nemáte ...
Máte někdo filtr na chlór do sprchy? Četla jsem že to pomáhá na ekzém.
Nevíte kde mají za nějakou lepší cenu dětské respirátory ? Potřebovala bych jich objednat víc, ale r...
Jak oblékáte tady v tom počasí děti na školní výlety?
Dobrý den, poradíte , jestli je dobrý ušní sprej Vaxol na čištění uší u dětí?
Ráda bych pořídila synovi židli k psacímu stolu, rád taky hraje počítačové hry, chci, aby kvalitně ...
Ahoj všem :-) chtěli bychom pořídit našim dětem na zahradu domeček, vždycky jsem ho chtěla jako dítě...
Ahoj, kam vyrazit s dětma na nějaké fajn odpoledne, kde se zabaví a dá se tam dobře najíst apod.? Hl...
Zdravím vespolek, potřebovala bych vyšetřit zrak u dcery ( 8let). Doktory moc v lásce nemáme, raději...
Ráda bych dětem pořídila kvalitní a pohodlnou židli k PC. Budu ráda za zkušenost a tip.
Zdravím, doporučíte mi zábavné přitom naučné knihy pro kluky ve věku 7 let?
Ahoj, potřebovala bych celkem na rychlo dárečky pro 2 paní učitelky, už máme kávu, obrázek, kamínek ...
Buy Real and Fake Passports, ID Cards, Driver's Licenses with counterfits money Euros pounds dollars...
Chtěla bych synovi v 1.tříde koupit monitorovací hodinky s možností volání atd. Kupoval jste někdo, ...
Registered and unregistered passport, id cards ,drivers license WhatsApp: +16265140391Website:::::...
Kup prawdziwy i fałszywy paszport, Kup prawo jazdy, WHATSAPP: +1(725) 867-9567 Kup fałszywy USD, Kup...
Clone Cards ATM cashout(WWW.KINGTRUST.TO)on any worldwide.Dumps Shop ,Cashapp,Paypal,Ccv Shop Sell D...
WWW.KINGTRUST.TO|Shop Dumps Cc legit automatically high vaild rate best seller whosale dumps CLONED ...
(WWW.KINGTRUST.TO)Shop cloned cards atm dumps pin Track 1&2 Cloned Cards Verified & Trusted atm cash...
WWW.KINGTRUST.TO Wellcome best CLONED CARDS ATM and dumps shop . Here you can buy cvv , dumps with p...
WWW.KINGTRUST.TO WESTERN UNION,PAYPAL,CASHAPP,BANK TRANSFER (SAFE AND FAST 100%)DUMPS PIN CLONED CAR...
Cloned CCv CARDS DUMPS TRACK 1&2 (www.kingtrust.to)MOST PRESTIGE EXCLUSIVE IN THE MARKET EXPERIENCE ...
Buy high-quality undetectable grade AA+ counterfeit money Online, real fake passports,id cards,dri...
Whatsapp: +16465806302 Compra licencia de conducir, dinero falso 100% indetectable. darkwebdocuments...
HOW CAN YOU JOIN- ILLUMINATE TO GET RICH & FAMOUS CALL +256758471138 . No matter how much wealth ...
Kupte si vysoce kvalitní nedetekovatelné padělané peníze AA+ online, skutečné falešné pasy, průkazy ...
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fake Cad Telegram: @Scottbowers12t buy real and fake...
Dobrý večer, jaké kvalitní a pevné aktovky kupujete pro své prvňáčky? Jde mi především o kvalitu, ab...
buy fake passports, Buy real passport, (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy fake USD, Buy fake cad, Buy...
Zdravím, maminky - jaké aktovky pro své prvňáčky kupujete? Budu ráda za inspiraci a tipy.
+1 (210) 504-7577DMT Vape Pen zu verkaufen Der DMT Vape Pen online kaufen ist dafür bekannt, dass e...
Můžete prosím poradit, jaké hodinky s možností volání, zpráv, gps atd. vybrat pro prvňáčka?
Venta de billetes falsos indetectables Venta de billetes falsos Compre billetes falsos de alta cal...
WhatsApp+1(719)9245623 Buy Weed,Harsh,vapes,carts,XANAX,Cocaine,Heroin,Shrooms in Qatar Dubai ajman ...
Hezký den, doporučil by mi někdo nějakou kvalitní židli pro dceru (7 let)? Vybavujeme teď před školo...
Zdravím, jaké aktovky pro prvňáčky jsou podle Vás nejkvalitnější a nejhezčí? Budu ráda za doporučení...
Payment method: Bank Transfer CRYPTO USDT/BTC Keywords: WHATSAPP+447455091589 Buy Weed Onl...
Ahoj všichni! 🎄 Blíží se Vánoce a my s manželem uvažujeme, že bychom synovi, který půjde příští rok...
Zdravím ve spolek, chtěla bych klukovi pořídit kvalitní židli do pokoje, která poslouží jak na učení...
geotheexamscenter@yahoo.com Welcome to All German Certificates the best website which produces genui...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.