Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jaké svačiny chystáte dětem do školy ? Mně už přijde, že mají pořád to stejné, tak bych to ráda obměnila :)
Můžu se zeptat, jaké mají děti lahve do školy, dáváte jim nebo pijí spíš z nějakých hrnečků ve třídě? Mají k nim přístup? Koupili jsme obyč lahev, ale teče, blbě se z ní pije. Ráda bych vaše zkušenosti. Díky
Máme lahev od Baaglu, stejně jako batoh a jsme s ní spokojeni. Neteče, lehce se otevírá, i když malej háže s taškou jak divej, tak se nikdy nevylila. A jinak ve škole mají čaj a můžou si pít kdy se jim chce.
Toasty - na sladko, slano - různé pomazánky, zapečené, to stejné i s tortilou. Zdravější lívance. Na ně tvaroh, bobik, marmeláda. Nakrájené ovoce, zelenina, domácí sušenky..
U nás je to různé. Jogurty dětem do školy nedávám, velmi málo, protože ve většině případů mi je ani nesní, takže dávám ovocné kapsičky ty mi totiž spolehlivě zbaští :)
A to ty kapsičky děti zasytí ? :)
Ano zasytí, samozřejmě záleží jak je dítě staré. Konkrétně syn je má na chuť a na energii, protože moc ovoce do sebe jinak nedostane, tak to řeším touto formou.
Vidíš, to mě nenapadlo. Musím se podívat na nějaké eshopy, protože tady u nás je to docela dost probrané.
Koukni třeba na alzu, tam bych řekla, že mají ten výběr největší https://www.alza.cz/search.htm?exps=sunar%20cool
Když mají delší výuku, tak dávám vydatnější a když mají krátký den, tak dávám ovoce a jogurtík :)
Dáváš do školy na sváču normálně jogurt jo ? Já měla strach, aby se to synovy v tašce neskazilo.
Souhlas, my teda máme od baaglu pro děti aktovky a ty jsou perfektní. Teď jsme právě před novým školním rokem museli obměnit a děcka jsou nadšený. Mají na výběr moc pěkné originální vzory a designy, zvlášť pro kluky a pro holky, i pro mladší nebo starší děti. A já jsem taky nadšená, protože jsou ergonomický, pohodlný a neničí jim záda :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.