Diskuse na téma Svačiny do školy

18. 10. 2021 Jarus Školák

Jaké svačiny chystáte dětem do školy ? Mně už přijde, že mají pořád to stejné, tak bych to ráda obměnila :)

Hanka 06.11.2021

Když mají delší výuku, tak dávám vydatnější a když mají krátký den, tak dávám ovoce a jogurtík :)

Míša Hanka 08.11.2021

Dáváš do školy na sváču normálně jogurt jo ? Já měla strach, aby se to synovy v tašce neskazilo.

Aneta Hanka 01.09.2024

Souhlas, my teda máme od baaglu pro děti aktovky a ty jsou perfektní. Teď jsme právě před novým školním rokem museli obměnit a děcka jsou nadšený. Mají na výběr moc pěkné originální vzory a designy, zvlášť pro kluky a pro holky, i pro mladší nebo starší děti. A já jsem taky nadšená, protože jsou ergonomický, pohodlný a neničí jim záda :-)

Aneta Hanka 01.09.2024

Souhlas, my teda máme od baaglu pro děti aktovky a ty jsou perfektní. Teď jsme právě před novým školním rokem museli obměnit a děcka jsou nadšený. Mají na výběr moc pěkné originální vzory a designy, zvlášť pro kluky a pro holky, i pro mladší nebo starší děti. A já jsem taky nadšená, protože jsou ergonomický, pohodlný a neničí jim záda :-)

Simona 28.01.2022

U nás je to různé. Jogurty dětem do školy nedávám, velmi málo, protože ve většině případů mi je ani nesní, takže dávám ovocné kapsičky ty mi totiž spolehlivě zbaští :)

Hanka Simona 04.02.2022

A to ty kapsičky děti zasytí ? :)

Simona Simona 17.02.2022

Ano zasytí, samozřejmě záleží jak je dítě staré. Konkrétně syn je má na chuť a na energii, protože moc ovoce do sebe jinak nedostane, tak to řeším touto formou.

Hanka Simona 18.02.2022

Vidíš, to mě nenapadlo. Musím se podívat na nějaké eshopy, protože tady u nás je to docela dost probrané.

Simona Simona 25.02.2022

Koukni třeba na alzu, tam bych řekla, že mají ten výběr největší https://www.alza.cz/search.htm?exps=sunar%20cool

Lenule9 23.11.2023

Toasty - na sladko, slano - různé pomazánky, zapečené, to stejné i s tortilou. Zdravější lívance. Na ně tvaroh, bobik, marmeláda. Nakrájené ovoce, zelenina, domácí sušenky..

Klára 21.03.2024

Můžu se zeptat, jaké mají děti lahve do školy, dáváte jim nebo pijí spíš z nějakých hrnečků ve třídě? Mají k nim přístup? Koupili jsme obyč lahev, ale teče, blbě se z ní pije. Ráda bych vaše zkušenosti. Díky

EvaCh Klára 25.03.2024

Máme lahev od Baaglu, stejně jako batoh a jsme s ní spokojeni. Neteče, lehce se otevírá, i když malej háže s taškou jak divej, tak se nikdy nevylila. A jinak ve škole mají čaj a můžou si pít kdy se jim chce.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat