Diskuse na téma Kvalitní aktovka pro prvňáčka

23. 05. 2024 Dominka_K Školák

Dobrý večer, jaké kvalitní a pevné aktovky kupujete pro své prvňáčky? Jde mi především o kvalitu, aby aktovka nezatěžovala zbytečně záda a byla lehká.

Elininka 26.05.2024

S dovolením se přidám do diskuze - jsem na tom stejně, nejsem schopná dobře vybrat. Jde mi hlavně o kvalitu a udržitelnost, na ceně mi až tak nezáleží.

Simona J. 29.05.2024

Zdravím všechny, my jsme vybrali synovi tuto krásnou a hlavně kvalitní aktovku https://hamaskola.cz/produkt/skolni-aktovka-space-pro-prvnacky-5-dilny-set-step-by-step-police-car-cody-certifikat-agr/ Značku můžu vřele doporučit, aktovka je certifikovaná, má ergonomicky polstrovaná záda, je lehká a opravdu kvalitně zpracovaná.

Marionneta 30.05.2024

Jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! Taky jsem vybírala aktovku a tato se mi moc líbí a má dobré recenze i na jiných diskuzích.

Kattka 17.02.2025

Také už se pomalu začínáme chystat do školy, kde bude dcera nastupovat v září. Já bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti ohledně výběru školního vybavení. Kdo mi můžete prosím poradit?

Petrankova Kattka 22.02.2025

S výběrem aktovky si určitě dejte opravdu áležet, protože je to velmi důležité, aby dítě mělo aktovku, která nebude příliš těžká a hlavně bude mít ergonomicky tvarovaná záda a nastavitelní popruhy tak, aby se aktovka opravdu dala přesně přizpůsobit na záda dítěte. Díky tomu si pak dítě nebude ničit záda a nbude se příliš zatěžovat. Pokud bych měla radit, tak se podívejte na školní aktovku od české značky Baagl, u nich můžete vybrat za opravdu dobrou cenu a hlavně kvalitní aktovku, který bude mít dostatek reflexních prvků a třeba i jednoduché zapínání na magnet.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat