Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak vaše děti zvládají tady ty chřipkové epidemie ? Přijde mi, že syn je pořád na hromadě a nemá skoro žádnou imunitu. Stačí, když kolem něj projde někdo s rýmou a už ji má taky :(
Chod s nima ven, vetrej,v zime netop na 20.. pokud jsou poradny nemocny tak mas nejaky retardy,ne?
Nám se hodně osvědčil Preventan sirup, zeptejte se na něj v lékárně. Dcera bývala často nemocná a co jsem ho objevili tak ji konečně hned všechno nesloží (ťuk ťuk).
Moje děti, tak jako asi každé jiné děti milují čokoládu. Takže jsem spoji příjemné s užitečným a kupuji jim Funkční čokoládu, která je na posílení imunity. Každý den si mohou dát dva čtverečky a vím že do nich touto formou dostanu i nějaké vitamíny, bylinky a minerály. :)
To vůbec neznám, ale nezní to špatně. :) U nás je problém hlavně do syna dostat jakékoliv léky nebo doplňky stravy. Prášky mě vůbec nechce polykat. :( Tohle by mohla být dobrá alternativa. Co všechno to obsahuje prosím?
Můžeš se podívat, kdyby tě to zajímalo https://www.funkcnicokolada.cz/p/imunita-pro-deti-3-1, objednávala jsem tyto, ale mají i samostatně po jednom kusu. Případně mají i mléčnou pro děti, ale naši milují bílou. Obsahuje betaglukanu, klanoprašku, vitamíny C,B6, D3, zinek a další. :)
Já myslím, že už není nikdo, kdo nekoupil parfémy na notino. Já nekupuji už jinde, mají často akce a dopravu zdarma.
Také tam nakupuji, mám moc ráda kosmetiku a ráda zkouším nové věci. U nich jsou často akce, tak i ušetřím.
Hodně nakupuji u Notina, takže jsem u nich koupila i přípravek na posílení imunity. Děti mají rádi vše s jahodami, tak jsem zvolila Jamieson Vitamín D3 Kids jahoda.
Mám dcerku ve školce, dávám jí Altaherba sirup ze 14 bylin.
Dávám je desetiletému synovi. Jeho nemocnost se dost snížila.
Dětem je taky dáváte?
My máme vyzkoušené a osvědčené co se týká posílení imunity kouzelné kapky od www.altaherba.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.