Diskuse na téma Aktovka pro prvňáčka

18. 06. 2024 | Školák

Zdravím, maminky - jaké aktovky pro své prvňáčky kupujete? Budu ráda za inspiraci a tipy.

Soňulka 26.06.2024

Holky, já jsem malé objednávala tuto krásnou aktovku v setu s penálem, pouzdrem a pytlíkem na papučky https://hamaskola.cz/produkt/produkt-7/ Aktovka je lehoučká, přitom prostorná, má zádový sytém - Easy Grow System, který roste s dítětem. Navíc he fakt moc hezká, kvalitní, dobře zpracovaná a má plno vychytávek.

Ella789 24.06.2024

Martina J. - Moc díky za doporučení, na značku jsem četla výborné recenze i na jiných diskuzích. Napíšete prosím ještě, kde bych batoh mohla objednat na internetu?

Simona1989 22.06.2024

Malému jsme pořídili tuto, vybral si motiv, šlo mi o to, aby seděl pěkně na zádech a netlačil, měl dost prostoru na učení, svačinu plus další věci jako desky, lahev na pití, apod. Má super materiál, takže se dá lehce čistit. https://baagl.cz/products/skolni-set-ergo-roboti

LenkaVejrostova Simona1989 25.06.2024

Dcera má 12 a pořídili jsme od nich coolmate batoh, už není úplně dětský, vejde se tam dost věcí, kapsy jsou dobře řešené.

Martina J. 21.06.2024

Dobrý večer, my máme aktovku od značky Step by Step - malý teď končí první třídu a aktovku vřele doporučím. Je kvalitní, pevná, polstrovaná a pořád jako nová.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Milí Berani, tento týden vás čeká spousta vzrušujících událostí a příležitostí k osobnímu růstu. V oblasti práce a kariéry bude tento týden velmi produktivní. Budete mít možnost navázat nové kontakty a projevovat s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat