Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ženy, kde jste koupily a jste spokojené? :))
Ahojky, jasný clipy mužeš uplně v klidu nabarvit, vůbec nic se jim nestane :)
Tak jo tak ja povolím ať nejsem ta nejhorši pod sluncem vždyt zas o tolik nejde ne? :)
Jasny vždyt přece si je muže kdykoli odepnout. Ja bych to zas tak nehrotila :)
clipy mají právě tu výhodu, že je můžeš kdykoli dát nebo sundat
Dobré ráno holky, mám více dotazů. Moje dcera došla od kamarádky s tím, že si koupila clip-in sadu a že by to chtěla taky. Je jí 14 let. Co říkáte na tak mladé holky a clipy? zvládne si to nasadit sama, nechci vstávat s ní každé ráno jenom abych jí s tím pomohla. A obnáší to nějakou spešl péči nebo se s tím zachází stejně jako s vlastními vlasy? Děkuji za odpovědi Pavelová
těžko říct. Záleží jak je pečlivá asi. Pokud stojí ráno dlouho u zrcadla, tak ji clipy klidně kup. Péči to neobnáši poměrně žádnou - zachází se s nimi stejně jako s tvými vlasy, jen s rozdílem, že se nasazuje.Akorát si dej asi pozor na délku...aby neměla mikádo a clipy po zadek, to vypadá nepřirozeně
Přesně tak když jsou vlasy kratší než clipy tak to vypadá fakt hloupě! :D BTW moje dítě s tím ted taky přišlo domů :D Načež jsem ji ty nylonový vyhodila a koupila ji alespon pořádny z lidských vlasu aby to alespon vypadalo přirozeně
Ahojky, nechala jsem se ostříhat na krátko , moc mi to neslušelo, tak jsem se rozhodla nechat si vlasy prodloužit :). Hledala jsem různě po internetu rady a stránky na netu. Nakonec jsem si našla hotstyle. cz . Byla jsem až překvapena, jak příjemně se mnou jednali. Poradili a já jsem naprosto spokojena. Pokud mohu poradit, zkuste se podívat.
ahoj, moc děkuji za doporučení, dívala jsem se nastránky a vypadá to velice dobře :) ceny příznivé a recenze co jsem četla jsou také pozityvní :)
Potřebovala bych nějakou vlasovou kosmetiku pro prodloužené vlasy. Nevite kde sehnat něco kvalitnějšiho ale aby mi to neutrhlo peněženku?
Ahoj holky pořizuju si clip-in a chtěla bych se zeptat jestli je na ně potřeba i specialní hřeben nějaky třeba jemnější nebo tak něco. Děkuju. Jinak budu pořizovat na clip-vlasy-levne.cz
Není třeba nic speciálního :). Akorat doporučuju přoídit ty z pravých vlasu
Určitě clip in jsou dobrá věc. Rozhodně si kup ty z lidských vlasů. Chvilku ti bude trvat než si je naučiš nasadit. Mě to trvalo asi 2 hodiny mordovaní a odkrvených rukou :D ale ted už je to jen šup šup a za 5 minut odcházim :)
Ahoj ja na clip-vlasy-levne .cz, jak clipiny tak vlasy na keratinové prodloužení, jinak mají tam dobrou nabídku i na šampony pro prodloužené vlasy. Hodně u nich beru produkty a jsem spokojená.
Dobrý den já mam možna pro někoho hloupou otázku ale mužu si clip in nabarvit?
Je to jak které víte. Doma mám tyhle http://www.humanhair.cz/simply-perfect/10022-popelava-blond.html nabarvit jsem si je nechávala ale u kadeřnice, sama bych se do toho nepouštěla:)
Ahoj kde by jste mi doporučovali si zakoupit clip in? Chtěla bych si udělat radost, v září se v dávám, potřebovala bych vypad neodolatelně, nebudou vidět v účsu? Nebo rozdíl mezi mými vlasy a clip in?
Určitě humanhair - simply perfect. vypadá to přirozeně, stačí vybrat správnou barvu. Pokud by jste je chtěla vidět v reálu tak je na sobě měla marta jandová v superstar, v posledním díle. ale nevím jestli se mi podaří video někde najít. pokud ano hodila bych vám ho sem ať se můžete podívat. Jinak ke svatbě velká gratulace!!:)
děkuji mockrát. našla jsem na fb fotky ze superstar kde ty clip in z humanhair měla na hlavě Marta Jandováá, tak už se asi není nad čím rozhodovat a jdu do toho :)
TAk to je super a pod čím to můžu najít tu Jandovou? nebo mají více fotek kde to má někdo na sobě? ...A jak je to s barvením třeba dají se případně i nabarvit?
Pokud maš řidnoucí vlasy tak mi ty clip-in připadaji jako nejmenší zlo, protože nenarušuji kvalitu-strukturu tvých vlasu. Určitě na zničené vlasy nedoporučuju aplikovat keratinovou metodu to by vlasum nemuselo zrovna přidat….clip-vlasy-levne.cz - objednala jsem poprvé a jsem spokojena! :)
Já jsem si koupila tady www.clip-vlasy-levne.cz clip-in vlasy, jsou z pravých vlasů takže vypadají maximálně přirozeně, mají velký výběr, já je nosím už dlouho a nikdo nepoznal dokud jsem neřekla, že je mám.. :)
Clip-in jsem měla asi dva roky a pak jsem se stejně rozhodla pro prodloužení :) Nevypadá to uměle a není to skoro poznat
zdravim holky, odkud máte clipy? Moc se mi to líbí, ale nějak nevím, odkud by bylo nejlepší si je objednat...
mám clipy z clip-in-vlasy.eu a jsem s nimi moc spokojená, vřele doporučuju <3
Nepotrebuji, mam svoje, ale take je trochu podporuji doplnky stravy aby byli silnejsi a vypadali krasne
To se hned pozna rozdil ze, ja jsem ho taky na sobe videla po tom co jsem par mesicu brala kolagen, uzasna vecicka jako doplnek.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.