Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ženy, kde jste koupily a jste spokojené? :))
Na tohle jsou nejlepší spoje pomocí keratinu. Mamka měla taky hodně řídké vlasy, tak si přes clip vlasy levně koupila vlasy a pomocí keratinových spojů si je nechala nasadit. Vypadá to fakt moc pěkně a neřekla bych, že zahuštění udělá opravdu tolik :)
Nemáte zkušenost jak vypadají ty clip ofiny ? Jde to připnout tak, aby nebylo poznat, že nejde o mou ofču ?
jenže těch clipů je opravdu hodně. Které jsou nejlepší a podle čeho je vybírát?
Já mám vlasy od značky hairtalk a nedala bych na ně dopustit.
Co je to za značku ? Jakým způsobem se vlasy nasazují ? Neničí ty spoje moc vlasy ?
Já bych ráda vyzkoušela prodloužení, tak se nechám od Vás inspirovat, kde jste nakoupily své vlasy?
Řídila bych se dle recenzí, které najdeš v diskuzích :). Taky jsem si podle toho vybírala eshop s vlasama a vybrala jsem clip vlasy levně, kde mají vlasy za přijatelnou cenu a hlavně kvalitní :)
Je v tomhle případě i rozhodující cena vlasů ? Myslím to tak, že čím dražší tím lepší ?
No záleží odkud je budeš kupovat. Třeba clip vlasy levně odkud mám vlasy já si ty ceny pořád drží a dají se pořídit za rozumnou cenu, ale jsou taky eshopy, kde to mají fakt nastřelené
Ono někdy stačí mrknou na recenze nebo do diskuzí :). Někde jsem tu už právě psala, že mám též vlasy z obchodu clip vlasy levně a mají opravdu kvalitní vlasy a jsem s nimi velmi spokojená, za mě to byla nejlepší volba jít do dlouhých a hustých vlasů :)
S jakými spoji máte nejlepší zkušenost ? Je tu některá z vás, která jich vyzkoušela víc ?
Nejvíc jsem si oblíbila clipy. Jednak vůči vlasů, a jsem zvyklá nosit hodně sepnuté vlasy, tak mi to kadeřnice udělala tak šikovně, že ani v culíku ty pásy nečouhají
Nemá tu prosím některá z vás zkušenost s metodou tape-in ? Zajímalo by mě jestli neničí vlasy a taky jak vypadá výsledný efekt, zda nejsou spoje moc ve vlasech vidět ?
Jak máš husté vlasy ? Pokud máš svých dost, tak bych do nich šla a spoje ti vidět nepůjdou ;)
já mám clip in vlasy a tam to není vidět, dáváš si to zespod pod svoje vlasy, takže se to dobře zakryje, vlasy to prodlouží a zahustí a drží taky dobře ;-)
a jak se to tam přesně dává? to je jenom na těch hřebínkách? a fakt to tak dobře drží jo?
já sem to tak měla, že to byly takový pásy a ty byly na těch hřebíncích, dává se to jakoby pod vlasy, aby to překrylo a drží to v pohodě, neměla sem problém a to mě za to táhala i malá
To já bych chtěla spíš ty nalepovací pásky, to je co za metodu ?
no já sem si četla různá pro a proti, každé má něco do sebe, ale ty nalepovací se pak musí posunovat a lepí se to na ty tvoje, takže se i trochu ničí, tak záleží, co ti vyhovuje, ale když sem si to načetla, tak se mi teda víc líbí ty na hřebíncích, už jenom kvůli tomu posunování
Mám zkušenost s clipy od vlasy-k-prodlouzeni. Jejich materiál je z pravých lidských vlasů.
taky mám ty z pravých vlasů https://www.clipinhair.cz/130-clip-in-vlasy-43cm-100-lidske-remy-70g-stredne-hneda.html a supr :)
Koukala jsem na jejich www.vlasy-k-prodlouzeni.cz, vlasy prodlužují přímo na jejich pobočce.
Myslíte pobočku v Brně? Bydlím blízko, zkusím tam zajít. Prodloužit vlasy bych si taky chtěla.
mrkni se taky na www.hotstyle.cz a myslím, že mají i pobočku v Brně, tak si tam můžeš klido i zajít
Ano, myslím pobočku vlasy-k-prodlouzeni. Byla jsem moc spokojená s jejich profesionálním přístupem.
Jejich pobočku znám, ráda k nim chodím.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.