Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Já Vám musím doporučit nápaditý eshop, kde najdete dětské zboží. Mě tam zaujala dětská odrážedla, nabízí také autíčka, tříkolky a mnoho další. http://www.mt-nabytek.cz/406-detsky-svet/
Čauky holky, znáte někdo stránky www.dixo.cz. Nabízí se tam galvanická žehlička na pleť v akci a já po ní už déle pokukuji. Mám do toho jít? Prý to je dobrá pomocnice při péči o pleť a zase když ušetřím pak tím, že vypustím kosmetiču..., že?
Chtěla bych vám doporučit naprosto přírodní kosmetiku Pevonia. Mám výrobky řady pro citlivou pleť a jsem s tím děsně spokojená, ale skoro nikdo to nezná tak tady je eshop http://www.pevoniaeshop.cz/produkt/kategorie/citliva-plet-1 pokud máte někdo problém najít co vám vyhovuje na pleť zkuste tuto kosmetiku.
Supiš eshop je www.ageo.cz jsou tu dobrý ceny a hodně akcí
Nevím jestli se to sem hodí ale koupili sme dětem psa, a tak se sháním po kvalitních granulích. Padli mi do oka granule z faraonpetfood.cz je tu nějaký pejskař co je objednává nebo snimi má nějakou zkušenost?
Faraon je kvalitní krmivo, granule mají vysoký podíl masa a našim psům to chutná
Ten vysoký podíl masa mě vcelku zaujal, tak je zkusím teda objednat když jste snimi spokojená a snad budeme i my a náš pes:)
Jsem jejich věrnou zákaznicí, veliká spokojenost a dík výrobci, kupuji jejich granule pro psy a moc jim chutnají.
Co od Faraonu konkrétně berete za granule kdo a jak jste spokojený? Všimla sem si že se tu o nich rozpoutala taková menší diskuze, nechám si ráda poradit děkuji
Pokud chcete k dlouhým hustým vlasům i hladký obličej, tak se může hodit stránka www.dixo.cz, kde jsem si koupila galvanickou žehličku na vlasy. Skvělá péče o pleť měla i svůj výsledek! Doporučuji!
Najde se dlouhovláska s prodlouženými vlasy? Berete příčesky z hotstyle?
Neberu neobjednávám ale mám zkušenost se salonem co maj,vybírám si příčesky přímo tam a to teda jsem spokojená mooooooooc!!!!!:)
Byla jsem v salonu na prodloužení jednou, a doma mám 4 sady příčesků z www.hotstyle.cz a vřele doporučuju
Zdravíčko, nakonec jsem se rozhodla pro clip in tak se mi až do salonu chodit nechtělo, objednala jsem jednu sadu a už mi i dorazila domů. Naprostá parááda!!! Sem spokojenáá
@Berková -Jak dlouho trvalo než vám příčesky přišly od objednání???
Do dvou dnůů byly příčesky pěkně u mě doma!! :)
Opravdu? Tak to je úžasný hned zítra objednám ať jsou příčesky co nejdřív doma:)
Poradíte kde se dá levně nakoupit káva a čaje?
Ahoj,zkus zaakcniceny.cz tady je káva, čaje a nápoje dost často v akci a za výhodný ceny
To neznám ale určitě se podívám, děkuji :-)
pokud hledáš kvalitní čaje či kávu, zkus Oxalis sypané čaje - zelené, bílé, černé, Oolongy, kvetoucí čaje. Mají i dobrý sortiment bylinek a kupuji i ovocné čaje či Rooibos. Kávy aromatizované či čisté a 100% Arabika.Navíc 26.8 mají Happy day, takže 10% sleva na vše, ne zlevněné a akční zboží - pro neklubové zákazníky, 20% -pro členy věrnostního klubu
Tady z toho obchodu si taky objednávám!:) Mají suprový ceny na hafo věcíí, v dnešní době je fajn že existuje takový obchod kde můžou i lidé s nižšími příjmy dobře nakoupit:)
To je jen eshop nebo mají i prodejnu?
Hele mají i prodejnu ale není příjemný si to takhle nakoupit doma z gauče? :D Včera jsem si objednala v akci gumový medvídky http://www.zaakcniceny.cz/cymes-bobo a spoustu dalších věcí, zbožňuju ten obchod
dobrá a kvalitní znacka je Die Spiegelburg a co tak koukám, tak na detsketasky.cz ji mají. zasla bych se na to mrknout.
Zaujal mě ten odkaz, ani jsem nevěděla že nějaký obchod Dětské tašky existuje v Praze? A mají tam jen batohy a aktovky pro malé, nebo i pro větší děti kolem 11 let?
Jasně, mají tam i batohy pro větší, ne jenom aktovky. :)
Ah, děkuji. Tak to už stojí za to, se tam stavit do těch Dětských tašek.
Určitě, ne jenom kvůli batohům, ale i dalším potřebám. :)
Tak jsme obchod Dětské tašky našvtívili a už nakoupili vše potřebné na září. Je to fájn, žže tam mají, jak pro malé tak i větší děcka. <3
Znáte někdo e-shop s doplňky stravy Erectan. Chci chlapovi koupit na podporu erekce tablety a slyšela jsem, že je účinný a navíc se nemusí kupovat na recept. Děkuji za odpověď!
Dostala jsem doporučení na e-shop www.dixo.cz. Je to obchod pro zkrášlení žen. Nabízí galvanické žehličky na obličej a jiné věci pro péči o pleť! Udělala jsem si radost a mám dobrý pocit, protože už vím, jak na to! Jen krémy nestačí!
Maminky, kde nakupujete bath pro děti? Kde mají velký výběr? =)
Dětem jsme teď kupovali školní batohy v obchodě Dětské tašky, v Praze mají prodejnu, kde mají snad největší výběr batohů. Jinde jsem jich pohromadě ani tolik neviděla, takže bylo z čeho vybírat. :-p
Děkuji za tip. Koukala jsem na jejich stránky a dost velký výběr. Aleraději skoíčme na prodejnu, ať se to ozkouší, jako boty. :-p
Není zač, určitě vyzkoušet rovnou na zádech. :-)
Tak jsme byli na prodejně dětskétasky a vybrali jsme nakonec, personál milá a ochotný. :-)
Tak to jsem mc ráda, že se podařilo. :-)
zdravím, kupujete někdo clipy přes internet? Docela bych chtěla nějaké zkusit, ale neváím kde je nejlepší se porozhlédnout
holky díky moc za tip, zrovna hledám nějaké dobré legíny dceři na cyklák, aby jí to nepřekáželo při jízdě na kole :)
Když je řeč o e-shopech, nemáte prosím někdo zkušenost s brumla.cz. Našla jsem tak hezkou teplákovku.
Já tam čas od času nakupuji, když mají nové zboží. Jako všechno, co mi došlo bylo hezké, mám brumlu docela ráda :)
mám doma kosmetiku z nuspring.cz ať už havlíkocu apotheku nebo minus 417, naprostá spokojneost
na nessisport jsem taky nakupovala legíny a nemohu si je vynachválit :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.