Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Já Vám musím doporučit nápaditý eshop, kde najdete dětské zboží. Mě tam zaujala dětská odrážedla, nabízí také autíčka, tříkolky a mnoho další. http://www.mt-nabytek.cz/406-detsky-svet/
Má někdo zkušenost s látkami z eshopu látkyprovás???
Já doporučuju eshop klenotmania. Spousta šperkůů a za výborné ceny, což se teď před Vánocema hodííí :)
Kde ten obchod klenotmania najdu?? Nebo se jedná pouze o eshop?
Jedná se o eshop, ale po objednání si můžete zboží vyzvednout osobně ale je to v Praze takže pokud nejste odtam tak se to nevyplatí a je lepší si nechat poslat :D Ale jestli chcete aby stihlo cokoliv dojít do vánoc a neobjednala jste ještě doporučuji nejpozději zítra ráno objednat at máte jistotu... jinak nevim nevím
Objednala jsem včas a dorazit do Vánoc to naštěstí stihlo :-)
Nejčastěji nakupuji na internetu, zvlášť teď v těch vedrech :-S Naposledy to byly botky z urbanluxu, skvěle posloužily na dovolené ;-)
Ahoj, jsi s urbanlux.cz spokojená? Chtěla bych si z tama objednat botky a kvůli jejich ceně si chci být jistá, že je opravdu dostanu. Děkuju
Ahoj, jsem a moc. Nikdy jsem problém neměla, zásilka během pár dnů v pořádku přijde.
Skvělé. A nevíš, jestli se dá někde ta zásilka vyzvednout? Kdybych si ty boty chtěla nejdřív vyzkoušet.
Bohužel žádné odběrné místo nemají. Nikdy jsem nic vracet nepotřebovala, ale sestře přišly botky o číslo větší, tak je posílala zpátky na výměnu, bez problémů dostala menší.
ahojky já třeba hodně nakuji tady - www.kuchynky-hracky.cz mají tu dost dorbé hračky a je fakt, že orpavdu vydrží...;-)
už jsem si u nich zakoupila dětskou postýlku a je moc pěkná. Jsem s tímto obchodem opravdu spokojena. Kája
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.