Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Berete preventivně vitamíny ? Zaznamenali jste některá třeba zlepšení, že nejste tolik nemocné ?
Koupila jsem si vitamíny normálně na gigalekarna.cz které beru cca něco přes rok a jisté zlepšení je tam rozhodně znát, protože když pominu rýmu, tak jsem nijak víc nemocná nebyla.
Co se týká podpory imunity tak jsem spokojená s kouzelnými kapkami od Altaherby.
Jak dlouho je potřeba je užívat, aby se imunita posílila?
Začínám je vždy užívat začátkem podzimu a nebývám vůbec nemocná.
Pro děti na posílení imunity je výborný jejich sirup ze 14ti bylin.
Altaherba má výborné doplňky i pro dospělé. Líbí se mi to složení, protože je šetrné a vždy když mají kluci nějaký problém, tak sáhnu po těch jejich doplňcích.
Jak malým dětem ho dáváte a jak dlouho se může podávat?
Mám dvouletou dceru a šestiletého syna, oběma je dávám.
Holky, nutně potřebuju radu. Máte některá zkušenosti s vitamínem D z woldoshop.cz? Jak jste sním spokojené? Pociťujete změnu?
Woldoshop je super. Mají tam ty vitamíny v kapkách. Já beru kombinaci Decka a Kácka a super, vyhovuje mi to maximálně.
Trpím dlouhodobě nespavostí, řešila jsem to zatím bylinkovými čaji, žádné chemické přípravky nechci užívat. Slyšela jsem o fungujících účincích s léčivým konopím. Má někdo zkušenost.?
Zdravím, chtěla bych se začít zdravěji stravovat a více se hýbat. Začala jsem cvičením 3x do týdne. Ale v tom jídle trošku tápu. Čím třeba nahrazujete mouku při vaření?
V poslední době zažívám hodně stresu, jsem nervózní, díky tomu špatně spím. Hledala jsem taky něco přírodního a účinného. Známá mě doporučila Olej s CBD. Hezky zabral, líp spím a hlavně ráno se cítím odpočatá.
A od koho tento přípravek je?
Ahoj já jsem třeba začala hodně používat hrašku a za mě super produkt. Dělám z ní skoro vše sladké pokrmy, slané, pomazánky. Používám ji i při zahušťování, obalování, prostě na všeco jde :-D
Aha a kde čerpáš třeba recepty?
Čerpám hodně z jejich webu, mají tam spousty receptů :-D
Najděte si stránky CannaCare, dozvíte se spoustu zajímavého o přípravcích s kanabionidy.
Děkuji za tip. Objednala jsem si kapky CC Drops s CBD 15% .
Poslední dobou mám velký problémy s usínáním, nechci začít brát klasické prášky, takže hledám zdravější variantu. Poradíte něco?
Tak zkus nějaké bylinky na uklidnění
Doporučuju https://www.dreamly.cz/ jsou to bylinné kapsle od českého výrobce pro lepší usínání. Obsahují např. kozlík, meduňku a další. Já je beru už několik měsíců a fakt spím mnohem líp.
To zní skvěle, rovnou objednávám a doufám, že mi to taky takhle zabere. Moc díky za tip
Nemáš vůbec za co, tak snad ti to taky pomůže.
Ahoj, já jsem to měla všechno z vyčerpání. Je to paradox, že? Ale je to prostě tak. No a pomohl mi mladý ječmen https://www.nustore.cz/mlady-jecmen-premium-100-g-bio-nupreme/ . Mrkni na něj a zkus ho, pak pomáhá.
Důležitý je dodávat tělu dostatek minerálů a vitamínů, já teď užívám šumivé tablety s hořčíkem, vápníkem a zinkem od RosenPharma a cítím se skvěle.
No, já jsem si nějaké vitamíny dokupovala, ale nakonec jsem zjistila, že je třeba udělat něco s váhou. Dala jsem se na tuto dietu https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/. Hodně mi pomohla orientovat se jejich BMI kalkulačka. A jsem konečně spokojená.
Já teda musím říct, že jsem na tento způsob dala až po té, co mi konečně tato dieta https://www.ketodiet.cz/p/4-tydenni-balicek-intense-pro-1-krok/ pomohla shodit kila, která dolu nešla hodně dlouho.
Edito, to jsem ráda, že jsem našla info. Prosím tě, jak dlouho se ta dieta drží, než je výsledek podle představ?
No, hlavně holky, je potřeba, aby správně fungoval metabolismus. A ten bude fungovat díky tomu, že budou fungovat střeva. No a těm pomáhám doplňkem stravy simplebiotix.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.