Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Holky, nutně potřebuju radu. Máte některá zkušenosti s vitamínem D z woldoshop.cz? Jak jste sním spokojené? Pociťujete změnu?
Mám dvouletou dceru a šestiletého syna, oběma je dávám.
Jak malým dětem ho dáváte a jak dlouho se může podávat?
Pro děti na posílení imunity je výborný jejich sirup ze 14ti bylin.
Altaherba má výborné doplňky i pro dospělé. Líbí se mi to složení, protože je šetrné a vždy když mají kluci nějaký problém, tak sáhnu po těch jejich doplňcích.
Začínám je vždy užívat začátkem podzimu a nebývám vůbec nemocná.
Jak dlouho je potřeba je užívat, aby se imunita posílila?
Co se týká podpory imunity tak jsem spokojená s kouzelnými kapkami od Altaherby.
Koupila jsem si vitamíny normálně na gigalekarna.cz které beru cca něco přes rok a jisté zlepšení je tam rozhodně znát, protože když pominu rýmu, tak jsem nijak víc nemocná nebyla.
Berete preventivně vitamíny ? Zaznamenali jste některá třeba zlepšení, že nejste tolik nemocné ?
Dá se udělat smoothiečko pomocí tyčového mixéru nebo je na to potřeba ten speciální mixér ?
Dá, ale tam jde o to, že ty smoothie mixéry na to mají i tu nádobku :)
Dobrý tip co se týká detoxikaxe organismu.
Mají taky i jiné přírodní přípravky. Hodně mě zaujala ostropestřecová pasta. V takové formě jsem ho neznala.
Ano, tato. Co se týká střevní mikroflóry spolehlivě pomohly.
Dívala jsem se na jejich stránky, myslíte japonská 3 roky fermentovaná probiotika?
zdrava strava, sport, vitaminy a hlavně ted v tehle době i probiotika
Nezdá se mě, že by byly služby Světa zdraví extrémě drahé. Záleží jaký si vyberete balíček.
To je pravda, každopádně je dobré si vybrat nějaký základ a pak záleží na domluvě s výživovou poradkyní, co vám doporučí.
Www.svet-zdravi.cz znám, nedávno jsem začala s nimi hubnout. Na základě diagnostiky mě stanovili hubnoucí plán a já se do toho s výživovou poradkyní pustila.
Jak to vypadá cenově? Zdají se mě docela drazí.
Ahoj nevím si rady.Jsem hodně zavodněná a nevím co mám dělat.Chci být zase krásně štíhlá,ale nedaří se mi to.
Začni držet stravu a cvičit
Stravu mám upravenou a chodím i do fitnessu.
Vyzkoušej H2Out tyhle tablety ti určitě pomohou.Mám snimi dobré zkušenosti
Taky jsem zkoušela hubnout, jak sama, tak s poradci.Nakonec jsem úspěšně snížila váhu ve Světě zdraví.
Kolik se vám podařilo zhubnout? Jak často jste k nim docházela?
Zhubla jsem sedm kilogramů a chci pokračovat dál.
Ahojky, doplňujete nějak vitamín D ?
Dobrý den, já doplňuji Vigantolvit tobolkami déčko
Berete každý den? A cítíte na sobě nějaké změny co máte ten doplněk?
Ahoj beru každý den jednu tobolku. Změny cítím určitě. Minimiálně zuby a imunita se mi zlepšila
Vigantolvit beru půl roku a taky mám daleko lepší imunitu než před braním tady toho doplňku
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.