Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Já jsem do světa zdraví docházela i s dcerou, které je 13. Takže nemají problém pomoci i dětem.
Ve světě zdraví vám pomůžou upravit váhu směrem dolů i na horu. A s dětmi mají taky zkušenosti.
To je pravda s tou váhou směrem nahoru i dolů.Kamarádka řešila opačný problém, potřebovala nabrat, ale nešlo jí to. Profesionální pomoc od světa zdraví jí pomohla.
A nevíte něco bližšího? Třeba jak dlouho s nimi hubla a kolik sundala kilo?
Ahoj udržujete se nějak v kondici třeba cvičením doma?Chtěla bych začít,ale nevím co si mám koupit.
Já mám doma eliptický trenažér a jsem spokojená.Je to pěkná makačka,ale stojí to za to.
A jaký sis koupila?Já jsem o tom jenom slyšela,ale nikdy jsem na tom necvičila.Ráda si ho koupím.
Chtěla jsem začít hubnout a nejen to, prostě dát si svě tělo do kondice.Ale časově mi to nevychází někam chodit. Tak jsem si pořídila tento stroj domů a cvičím na něm jak mám čas https://www.fitham.cz/nordictrack-c95 a už na sobě vidím první výsledky. Moc mě to baví.
A který máš přesně jsi s ním spokojená?
Já mám tady tenhle https://www.fitham.cz/nordictrack-c55. Je to zlatá střední cesta za velice dobré pěníze
Z fitham.cz máme doma s partnerem posilovací lavici a taky sme moc spokojení
Ahoj, dostala sem pořádnou rýmu a sedá mi to na dutiny... ráda bych zkusila nějaký doplněk na to a našla sem tohle... zkoušeli ste? http://www.nasivin.cz/nase-pripravky/?pripravky=sinus
Jak doplnit vitamín D ?? Zkoušeli ste tímto doplňkem? https://www.pilulka.cz/vigantolvit-d3-2000-i-u-60-tobolek
Doplňuji si tímto déčko už půl roku a osobně sem velice spokojená. Doporučila mi to moje doktorka
Pociťujete na sobě nějaký rozdíl co ten doplněk užíváte?
Já sem moc spokojená, imunita se mi spravila o dost... a určitě i kosti na tom budou líp než když sem doplněk nebrala...
Za mě můžu vigantolvit moc doporučit. Babička mi ho koupila k narozeninám a od té doby na ten doplněk nedám dopustit. Moc mi to pomohlo. Beru už půl roku a rozhodně se cítím celkově líp než když sem nebrala. Je to fakt problém když ten vitamín D chybí v těle
K vánocům jsem dostala poukaz do Světa zdraví. Nejprve jsem se k nim vydala na úvodní konzultaci. Byla jsem spokojená a začala jsem s nimi hubnout.
Dělali vám v rámci konzultace diagnostiku organismu? Na jejich stránkách jsem se dočetla, že takto doporučují ve Světě zdraví začínat.
Ano, nechala jsem si ji udělat. Výživová poradkyně pak na základě výsledků zpracovala hubnoucí plán.
Jak často se musí docházet do Světa Zdraví na konzultaci?
Je to individuální, ze začátku častěji, pak podle výsledků. Koukněte na www.svet-zdravi.cz mají tam spoustu příběhů.
Na co všechno je ten Vigantolvit dobrý?
Olgo také mám doma tento doplněk. Doplňuje chybějící vitamín D v těle a ten je potřebný ke správné funkci imunitního systému, pro zdravé kosti, svaly, zuby... Podívejte se na vigantolvit.cz tam jsou o něm informace
Mrkněte na ty stránky, ale já chodila zezačátku na konzultace jednou týdně... a později už jen dvakrát do měsíce. Určitě zezačátku mi hodně pomohlo ty dosažené výsledky konzultovat každý týden protože mě osobně tohle hodně motivovalo když sem viděla že se posouvám někam dál a že kila jdou opravdu dolů
Taky mám takovou zkušenost. Ze začátku jsem docházela častěji a pak podle potřeby. Ale výživová poradkyně, když jsem potřebovala poradit, tak byla ochotná i po telefonu.
Ahoj používáte někdo nějaké mazání na křečové žíly?
Ahoj já používám na křečové žíly krémy pharma-future a je to super
Každé hubnutí jak sama tak s výživovým poradcem je o pevné vůli a vydržet.
Ahojky, doplňujete nějak vitamín D ?
Dobrý den, já doplňuji Vigantolvit tobolkami déčko
Berete každý den? A cítíte na sobě nějaké změny co máte ten doplněk?
Ahoj beru každý den jednu tobolku. Změny cítím určitě. Minimiálně zuby a imunita se mi zlepšila
Vigantolvit beru půl roku a taky mám daleko lepší imunitu než před braním tady toho doplňku
Taky jsem zkoušela hubnout, jak sama, tak s poradci.Nakonec jsem úspěšně snížila váhu ve Světě zdraví.
Kolik se vám podařilo zhubnout? Jak často jste k nim docházela?
Zhubla jsem sedm kilogramů a chci pokračovat dál.
Ahoj nevím si rady.Jsem hodně zavodněná a nevím co mám dělat.Chci být zase krásně štíhlá,ale nedaří se mi to.
Začni držet stravu a cvičit
Stravu mám upravenou a chodím i do fitnessu.
Vyzkoušej H2Out tyhle tablety ti určitě pomohou.Mám snimi dobré zkušenosti
Www.svet-zdravi.cz znám, nedávno jsem začala s nimi hubnout. Na základě diagnostiky mě stanovili hubnoucí plán a já se do toho s výživovou poradkyní pustila.
Jak to vypadá cenově? Zdají se mě docela drazí.
Nezdá se mě, že by byly služby Světa zdraví extrémě drahé. Záleží jaký si vyberete balíček.
To je pravda, každopádně je dobré si vybrat nějaký základ a pak záleží na domluvě s výživovou poradkyní, co vám doporučí.
zdrava strava, sport, vitaminy a hlavně ted v tehle době i probiotika
Dívala jsem se na jejich stránky, myslíte japonská 3 roky fermentovaná probiotika?
Ano, tato. Co se týká střevní mikroflóry spolehlivě pomohly.
Mají taky i jiné přírodní přípravky. Hodně mě zaujala ostropestřecová pasta. V takové formě jsem ho neznala.
Dobrý tip co se týká detoxikaxe organismu.
Dá se udělat smoothiečko pomocí tyčového mixéru nebo je na to potřeba ten speciální mixér ?
Dá, ale tam jde o to, že ty smoothie mixéry na to mají i tu nádobku :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.