Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Zdraví je to nejcenější co máme a proto si ho musíme vážit. ZHARMONIZUJTE SI TĚLO A DOPŘEJTE MU VŠE CO POTŘEBUJE. Jde o české přírodní produkty. Poradenství zdarma č. tel .:-)732 974 268:-)
Důležité je v dnešní uspěchané době mít hlavně dobrou imunitu a být odolná jednak proti stresu,jednak proti nemocem. Na zvýšení imunity mi hodně pomohla Hlíva 800mg z lékárny, netrápí mě nemoci, nejsem tak unavená, jako dřív a pomáhá i na různé kožní problémy, chce to jen vyzkoušet, i když v tobolkách, je to návrat k přírodě, protože obsahuje jen sušenou rozemletou hlívu
Já jsem asi před rokem začala zdravě jíst a od té doby jsem nebyla nemocná. A to jsem bývala dost často. Kdyby někdo chtěl inspiraci na ,,zdravý,, obchůdek zajděte do Slunečnice v Brně na Lidické
dá se u té Slunečnice v pohodě zaparkovat? na stránkách píšou, že ano, ale znám tu ulici, tak se ptám radši někoho, kdo ví. Díky
Ahoj, dá se tam parkovat Slunečnici navštěvuji a neměla jsem zatím problém.
Holky a mají tam i RAW produkty
jj mají,koukni na stránky www.bioslunecnice.cz a vyber si podle svého gusta:-)
ahoj holky :-) pokud máte rádi RAW food, tak doporučuju http://www.biovara.cz/ziva-strava-raw-food/ mají tam hodně RAW potravin a za super ceny *1* už jsem několikrát objednávala avždy spokojenost :-P
Mela jsem problemy se zacpou a taky s vysokym krevnim tlakem, pote co mi kamarad co hodne cestuje doporucil extrakt z sibiřske čagy se vse srovnalo a uz me nic netrapi
Pani, a co to bylo zač? Nejake tabletky a nebo caj?
Já se rozhodla změnit své stravovací návyky, tak jsem zašla za nutriční terapeutkou, aby mi poradila s jídelníčkem a zhároveň jsem se tam objednala na odstranění celulitidy, ještě se začnu hejbat a budu fit.
Maruš, kde jsi byla, že je oboje na jednom místě, to se moc nevidí.
Sanro byla jsem na poliklinice Viniční v Brně. Posílám odkaz, paní je moc fajn.http://www.krasneazdrave.cz/o-nas/
Denda: Je to caj, objednavam ho z inernetu
Taky ho mame doma a z netu ho kupujeme ze stranky chaganela.cz
Je i za dobrou cenu ze?
Ráda bych se podělila o výborné jídlo z obchudku Bio-pro.cz , kupovala jsem prvně jen bezlepkové potraviny a ted už tam beru věcí více. Hlavně nemám čas chodit po obchodech kvůli práci, tka si to necháváme poslat.
Ahoj ráda bych se zeptala, zda používáte čistě přírodní kosmetiku, nebo biokosmetiku? Ráda bych věděla jaký je v tom rozdíl, nebo jestli to má jiné účinky. Znáte třeba hloubkova-hygiena.cz ?? to mě dost zaujalo. děkuji za názory =)
Já používám na tělo, na obličej, na vlasy a bělení zubů bio kokosový olej z DM. Výbornej.:-)
Ahojky, můžete mi prosím doporučit nějakou dobrý obchod s bio potravinama? Chtěla bych něco vyzkoušet, ale je toho tolik a nevyznám se.
Zkus třeba BioPro, mají bio potraviny z Itálie.
A kde tento obchod najdu, prosímtě?
V Praze v Dejvicích, ulice Pod Kaštany :) Ale maj i eshop http://bio-pro.cz/kontakt/
Mě na to bohatě stačí probiotika. Co je beru cítím se lépe
Já souhlasím. Beru probiotika poté co mi je předepsal doktor na antibiotika. Teď užívám Prolacton - můžu doporučit
Jj ted to tu ctu - 10 kmenu lactobacilu, 12 mld. bakterii v tobolce. Ten prolacton vypada dobre
Je to ok. Dali mi Prolacton na antibiotika a v pohodě.
Mě se povedlo poměrně dobře dosáhnout zdravějšího životního stylu s Reishi. To jsou takové houby, teď to hodně letí
Joo to máme doma taky. Reishi stoprocentni nebo tak neco
Pokud mluvíme o probiotikách, tak za mě taky Prolacton. Ale asi je to daný tim, že tma je nejvíce těch kmenů co jsem viděla
To reisi od terezie neni vytazek, ale je to stoprocentni houbovy pripravek bez doplnku. A to je pro ucinek vsech tech latek nejlepsi
Pro mě je reishi od terezie zásaní, protože ji muzou i lidi co maji bezlepkovou dietu
Mně k začátku zdravého životního stylu pomohli v http://www.dietalinie.cz/..ochotní, hodní, nic nebylo problém :)
Ahoj, jak dlouho si krabičky odebírala? A jaky to mělo efekt? Začinám o tom docela uvažovat...
od terezie kupuju ostropestřec. Je to hlavně na detoxikaci jater, ale má to i další prospěšné vlastnosti
Koukala jsem že terezia prodává taky B17. Zkoušel jste někdo?
B17 není moc k sehnání. Mám dojem, že jediným zdrojem toho vitamínu jsou jádra meruněk a mandle. Ale nejsem si tím jistá. Každopádně terezia to má s hlívou s reishi a s rakytníkem. Dohromady
Není to jediný zdroj je to i v dalších jádrech, ale nějak extra k sehnání to není to máte pravdu. Přitom je to hodně účinný zdroj zdravých látek laetril a amygdalin
K tomu mám jednu zajímavost. B17 užívají kdesi v nějaké vesnici v Himalajich jako součast přirozené vyživy. A je to vesnice, která vyniká dlouhovwkostí obyvatel.
Píše se to tady http://www.terezia.eu/cz/produkt/b17_apricarc_s_merunkovym_olejem
Teď jsem koukala, že v té B17 od terezie je hodne proteinů a triterpenů. To je dobre, myslím, že to má i reishi.
Já baštím probiotika a i prebiotika. Nepoužívám žádnou chemii a to i v kosmetice. DOkonce jsem našla jednu kosmetiku, která je dělaná plně na přírodní bazi. Základem jsou oleje napčíklad z meruněk nebo jojoby a v tom jsou obsažené z extrakty z bylinek. Moc ji doporučuju, ale bohužel se u nás nedá moc koupit což je škoda.
Pokud by to někoho zajímalo, najdete ji na Hloubkova-hygiena.cz v drogeriích se myslím nedá koupit >:(
Já jsem měla únavu spojenou se špatnou imunitou. Nějakou dobu mi trvalo nastvit léčbu a nakonec jsem se rozhodla pro wobenzym, který mi maximálně vyhovoval a pomohl.
Četla jsem že na posílení jsou skvělé i Avilut Plus tobolky. Obsahují hodně antioxidantů a vitamínů které pomáhají před oxidativním stresem.
Díky za tip, mrknu na to:-). Ve stresu jsem bohužel často.
Je vidíš a já beru Avilut Gingko, ty jsou taky super. A navíc to Gingko pomáhá i na prokrvení a lepší paměť.
Tak to jsem to měla úplně stejně a nechápu, že jsem a přišla tak pozdě. Beru teď druhý měsíc wobenzym a příšt měsíc už bych měal mít dobráno. Každopádně se cejtím nohem lépe.
Ahoj tohle sem našla ne webu http://www.avilut.cz/produkty/ je to ono? Vypadají opravdu zajímavě.
Drahá, nevím, zda jste se nezmýlila. Jediné, co opravdu funguje (nejen u mne) je Wobenzym. Lék, který snad již nepotřebuje komentář. Volně prodejný.
Mě třeba wobenzym moc nefungoval a naví je strašně drahé. ty avilutky vyzkouším.
Máte vyzkoušené někdo ty vitamíny Avilut s Gingem? dnes mi je doporučovala lékarnice.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.