Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj mamči, prosím poradte dárek pro těhotnou kamarádku :) Je teprve na začátku, ale chci pro ní něco koupit :)
Je super, hlavne ho bere opravdu hodne maminek, take jsem ho v tehotenstvi bra,a pak i po porodu pri kojeni.
Zacala femibionem 2, femibion.com/cz_CZ/tehotenstvi.html a pak dale pokracovala i v materství
Taky dobry darek, potrebny :-) Jaky brala? je jich hned nekolik jsem koukala
Koupila jsme kamaradce vitaminy, aby jej uzivala v tehotenstvi a byla rada :-)
nebo ji zkus koupit nějaké věci pro miminko, třeba krém na zadeček, bryndáček a takové drobnosti, určitě to uvítá
taky se příkláním k vitaminum. A jako bonus ji kup třeba i ananás, je bohatej na enzýmy.
doporučuji Femibion http://www.femibion.cz/produkty/ mají v sobě všechno co těhotná maminka a miminko potřebuji. Určitě ji tím uděláš radost
Děkuji za odpovědi, vitamíny, jo? No to je fakt, to mě nenapadlo. Femibion znám, to je tendle,že? femibion.cz?
Ano to je on. Tak uvidíš, co nakonec koupíš :-) At dárek udělá radost :)
taky se přikláním k takovemu darku. Je to praktické a uvidíš že to ocení.
Děkuji, asi ho teda koupím a uvidíme. Děkuji moc ještě jednou.
Ahojky, ano vitamíny jsou dobrý dárek. Třeba já brala Femibion a kamarádce jsem ho taky koupila jako dárek, když mi řekla,že je těhotná :-)
kup ji vitamíny pro těhotné a uděláš nejlíp.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.